Fuego împlineşte 45 de ani. Bilanţ sincer despre viaţa personală şi carieră: „Sunt propriul meu stăpân şi-mi place foarte tare“ INTERVIU

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Paul Surugiu-Fuego este fericit că şi-a reluat activitatea, iar ziua de naştere, de luni, 23 august, când va împlini 45 de ani, îl găseşte aşa cum se cuvine, pe scenă! Pentru Fuego urmează un maraton de concerte, iar pe 3 septembrie va organiza expoziţia de pictură cu numărul 17. Despre toate acestea, dar şi despre viaţa sa din spatele scenei, artistul ne-a vorbit într-un interviu exclusiv.

  • Click! Ţi-ai reluat activitatea. Cum a fost revederea cu publicul?

Paul Surugiu Fuego: Revederea cu publicul este întotdeauna o bucurie, un privilegiu la care nu pot renunţa şi după care am suferit enorm cât am fost în pandemie şi ni s-a răpit acest tip de comunicare. Eu sunt ce sunt azi datorită oamenilor şi nimic nu poate egala sentimentul de a fi pe scenă, de a dărui emoţii, de a stabili o legătură la sala de spectacol. Ulterior, eu sunt artistul care stă cu orele şi dă autografe, povesteşte cu oamenii şi interacţionează în mod direct.

Nu doar mie mi-a lipsit asta, ci şi publicului. Se simte că oamenii sunt dornici de frumos, de artă, de o legătură directă cu artistul din faţa lor. Simt şi mai intens fiecare moment şi au o dorinţă mai puternică de a fi parte a poveştii. Aşadar, pe scenă eu sunt ca peştele în apă! Acolo e lumea mea, acolo eu dăruiesc parte din mine şi iată că de aproape 15 ani, fără întrerupere până în pandemie, aduc publicul la sală, prin ţară, care plăteşte bilet ca să mă vadă şi să mă asculte!

Citiţi articolul integral pe Click!

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri