Florin Călinescu renunţă la televiziune pentru online: „Televiziunea a murit, trăiască internetul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Florin Călinescu a scris o postare pe Facebook prin care dă de înţeles că renunţă la televiziune şi îşi va crea mai multe conturi pe platformele sociale, inclusiv un cont de YouTube.

„Televiziunea a murit. Traiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să inteleg ce înseamna treaba asta. În cateva zile vin cu adrese de iutub, insta şi tictoc. Şi p-orma, cu conţinut”, a fost anunţul scurt postat de Florin Călinescu. 

Realizatorul TV s-a alăturat Prima TV în septembrie 2021, după ce anterior părăsise formatul Românii au Talent, unde fusese jurat. 

În octombrie 2021 a pornit un nou proiect la Prima TV, respectiv un show de seară numit Florin Călinescu Show şi difuzat în prime-time. Emisiunea n-a excelat în audienţe, iar Prima TV n-a reuşit să prindă top 10 pe niciunul dintre targeturi. 

Emisiunea a fost în grila postului TV doar până în iarnă, după sărbători aceasta nu a mai apărut pe post. Paginademedia.ro i-a contactat pe reprezentanţii Prima TV pentru a vedea dacă mai au un contract cu Florin Călinescu, dar nu au comentat informaţia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite