Creatoarea de modă L'Wren Scott va fi înmormântată la Los Angeles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creatoarea de modă L'Wren Scott, partenera de viaţă a lui Mick Jagger, care s-a sinucis luni în apartamentul ei din New York, va fi înmormântată la Los Angeles, la cererea rockerului britanic.

Fratele lui L'Wren Scott, Randall Bambrough, a fost de acord să organizeze ceremonia funerară la Los Angeles, pe Coasta de Vest, unde solistul trupei The Rolling Stones îşi are reşedinţa, potrivit dailymail.co.uk.

Trupul neînsufleţit al lui L'Wren Scott se află, începând de miercuri, în capela funerară Frank E. Campbell din cartierul newyorkez Upper East Side şi va fi transportat în curând la Los Angeles. Nu a fost făcută publică ziua în care va avea loc ceremonia de înmormântare.

Mick Jagger s-a întors, vineri, în Statele Unite din Australia, unde urma să susţină o serie de concerte din cadrul turneului mondial al trupei, înainte de a primi vestea tragică a sinuciderii partenerei sale, în vârstă de 49 de ani.

Purtătorul de cuvânt al lui Mick Jagger a confirmat pentru MailOnline că, în prezent, acesta se află la Los Angeles, alături de cei cinci copii ai săi - Karis, Elizabeth, Georgia May, Jade şi James -, care îl ajută să treacă peste şocul dispariţiei tragice a iubitei sale, cu care a avut o relaţie de 13 ani.

Trupa britanică The Rolling Stones şi-a amânat, marţi, turneul din Australia şi Noua Zeelandă. Agentul de presă australian al trupei a cerut fanilor să îşi păstreze biletele până la anunţarea unor noi informaţii. Grupul britanic urma să susţină şapte concerte în Australia şi Noua Zeelandă, în cadrul turneului său mondial, iar primul show din această serie urma să aibă loc miercuri seară, în oraşul australian Perth.

L'Wren Scott a fost găsită moartă luni, în apartamentul ei din Manhattan, cu o eşarfă în jurul gâtului, iar Biroul de medicină legală din New York a stabilit miercuri că a fost vorba despre sinucidere.

Creaţiile rafinate şi feminine ale designerului britanic erau extrem de apreciate în rândul vedetelor de la Hollywood, printre care actriţa Nicole Kidman, care era prietenă cu L'Wren Scott, dar şi de prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama.

Totuşi, casa de modă a acesteia, LS Fashion LTD, avea datorii de 3,5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de dolari), iar, la rândul ei, creatoarea de modă avea datorii personale de 4,5 milioane de lire sterline (7,4 milioane de dolari), conform unor documente contabile publicate în Marea Britanie.

De asemenea, criticul de modă Cathy Horyn, care o cunoştea pe Scott de la mijlocul anilor 1990, a declarat pentru The New York Times că designerul urma să îşi închidă afacerea şi intenţiona să facă anunţul în cursul acestei săptămâni. Reprezentanţii casei de modă au negat însă aceste informaţii.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite