Cocktail

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare duminică, la TVR 1, de la ora 10.40, cunoscutul Cristian Tabără moderează o dezbatere pe marginea celor mai interesante apariţii editoriale de ultimă oră.

Laurenţiu Ionescu: Nu ratez niciodată....

Eu dacă mă uit două ore pe săptămână la televizor e mult. În general, caut ştiri şi filme. Nu mă uit la televizor, dar sunt dependent de Internet!

Emisiune „Ca la carte", cu Cristian Tabără

Selecţia pentru fiecare ediţie a emisiu­nii se concentrează pe cărţi care tratează teme sociale sau geopolitice. Tabără este secondat de doi invitaţi, în compania cărora analizează cărţile alese.

Emisiunea are şi un concurs, a cărui temă este anunţată cu prilejul fiecărei ediţii. Telespectatorii pot posta pe site câte un eseu pe marginea subiectului ales, iar câştigători vor fi desemnaţi lunar.

Danny de Vito, nud de Crăciun

Danny de Vito va apărea nud în episodul de Crăciun al show-ului său, intitulat „It's Always Sunny In Philadelphia". Actorul american, în vârstă de 64 de ani, vrea să-şi testeze limi­tele, declarând: „Dacă facem un show care are acest gen de nebunie, atunci vreau să trec peste toate convenţiile".

Jacko, duete cu Madonna şi Beyonce

Megastarul a reuşit post-mortem ceea ce nu a făcut în timpul vieţii: să cânte alături de câţiva dintre cei mai cunoscuţi artişti ai momentului, printre care Madonna, Britney Spears, Beyonce şi Justin Timberlake. Conform tabloidului „The Mirror", duetele vor fi incluse pe un nou album, care promite să spargă topurile muzicale şi care va fi vândut în scopuri caritabile.

Florin Călinescu, vedetă Vox News

image

Din 16 noiembrie, postul TV de ştiri Vox News a lansat o grilă care include trei emisiuni în direct: „România Vox Magazin", moderată de Nicoleta Cone, „România în alb şi negru", cu Florin Călinescu şi Mbela Nzuzi şi „Zece plus", cu Cristian Gava. Canalul Vox News poate fi recep­ţionat prin intermediul marilor operatori de cablu.

Bârfe...

Heidi Klum, e podium, după sarcină

Super-modelul Heidi Klum doreşte să revină la forma care a consacrat-o. Proaspăta mămică s-a decis să urmeze un regim dur pentru a putea să particip­e la show-ul Victoria's Secret din această lună. Modelul a născut luna trecută, iar acum doreşte să revină la formele de invidiat de dinainte de sarcină.

Mel Gibson creşte legume

Actorul american, care a devenit recent tată pentru a opta oară, susţine că doreşte mereu să devină un om mai bun. Astfel, Mel Gibson a recunoscut că cea mai bună sugestie pe care a primit-o în acest sens până acum a fost cea de a se apuca de grădinărit, întrucât creşterea legumelor îl poate face un om mai bun.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite