Cătălin Botezatu, despre divorţul Prodan-Reghecampf: „Anamaria este o femeie deşteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Cătălin Botezatu
Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului Prodan-Reghecampf,  a declarant într-o emisiune TV că este convins de faptul că impresara nu duce lipsă de admiratori, iar ambii parteneri vor reuşi să îşi găsească, în cele din urmă, echilibrul.

Cătălin Botezatu a mărturisit că o înţelege pe Anamaria Prodan şi faptul că au existat sentimente puternice în relaţie, dar este de părere că viaţa trebuie trăită la maxim, indiferent de situaţie.Mai mult, celebrul designer a declarat că este convins de faptul că impresara nu duce lipsă de admiratori, iar ambii parteneri vor reuşi să îşi găsească, în cele din urmă, echilibrul, chiar dacă acum pare dificil de crezut: „Asta este viaţa. Anamaria este o femeie deşteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat. Amândoi sunt extraordinari şi îmi sunt prieteni. Cu siguranţă îşi vor găsi echilibrul şi vor depăşi. Dacă sunt sentimente e greu, dacă iubeşti este greu să depăşeşti momentul atât de uşor, dar asta este. Când nu mai e iubire, trebuie să acceptăm înfrângerea. E greu, ştiu, mi s-a întâmplat şi mie. Dar viaţa e frumoasă şi trebuie să ne gândim mereu că e scurtă şi trebuie trăită la maxim.", a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni TV, scrie wowbiz.ro

Cătălin Botezatu este de părere că niciunul dintre parteneri nu ar trebui să mai trăiască de acum înainte în trecut, pentru că vor ajunge să piardă astfel momente preţioase, în care ar fi putut să schimbe ceva în viaţa lor.

De asemenea, designerul a ţinut să puncteze că fiecare om are regrete cu privire la anumite experienţe, însă unele lucruri nu mai pot fi schimbate niciodată: „Dacă stăm aşa să o tărăgănim după oricine, fie că a fost marea ta iubire, atunci ne pierdem timpul. Şi ajungi într-un punct în care te întrebi de ce nu ai profitat de acest timp să-ţi faci viaţa mai bună. Sunt „de ce-uri" din astea şi regrete, pentru că toată lumea are regrete pe care nu le mai poţi întoarce, nu mai poţi face nimic.", a mai spus Cătălin Botezatu, în cadrul aceleiaşi emisuni TV.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite