Bătaie între iubitele excentricului milionar Lord Bath pentru a stabili cine să doarmă cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lord Bath are 79 de ani
Lord Bath are 79 de ani

Una dintre iubitele geloase ale excentricul milionar britanic Lord Bath, un practicant poligam, a fost arestată după ce s-a luat la bătaie cu o altă iubită, potrivit TheIndependent.co.uk.

Poliţia a fost alertată în mijlocul nopţii de vineri deoarece la reşedinţa milionarului excentric Lord Bath avea loc un conflict domestic violent.

Ajunşi la faţa locului, ofiţerii au găsit două femei care se băteau pentru afecţiunea lui Alexander Thynn, marchizul de Bath, în vârstă de 79 de ani.

Potrivit unei surse, cele două s-au luat la bătaie pentru că fiecare dintre ele vroia să doarmă în acea noapte cu practicantul poligam.

"Evident argumentele au devenit lovituri şi alte agresiuni, dar Lordul Bath nu a fost interesat deloc de acest lucru. În vreme ce una dintre femei îi explica faptul că este nevinovată în legătură cu situaţia apărută, el spus să se descurce pentru că el se bagă în pat", a declarat sursa publicaţiei citate.

Una dintre femei a fost arestată fiind suspectată de vătămare corporală, iar cealaltă a fost dusă la spital cu taieturi şi nasul spart. Identitatea celor două nu este cunoscută.

Lordul Bath, descendent al istoricului roman Tacitus, este recunoscut pentru viziunea sa asupra poligamiei, el făcând dese referiri la "amantele" din trecutul său.

Dormitorul excentricului milionar este tapetat cu numeroase scene din Kama Sutra, pe care le-a pictat personal.

Totodată, el s-a lăudat în dese rânduri de-a lungul anilor cu numeroasele sale admiratoare.

În 2002, întrebat dacă au existat conflicte între admiratoarele sale cu care împarţea acelaşi acoperiş, Bath a răspuns: "Nu. Ele se pot distra şi împreună".

Poliţia din Wiltshire a confirmat altercaţia şi este cel mai probabil ca situaţia să se încheie fără acuzaţii publice.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite