Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier în Los Angeles. Care este starea actorului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Arnold Schwarzenegger
Foto: Facebook Arnold Schwarzenegger

Actorul american Arnold Schwarzenegger a fost implicat, vineri după-amiază, într-un accident rutier cu patru maşini în Los Angeles, transmite BBC.

Potrivit informaţiilor oferite de poliţia din Los Angeles, în urma accidentului, unul dintre pasageri a fost rănit.

În imaginile de la faţa locului apare un SUV de culoare închisă deasupra a cel puţin două vehicule, într-o intersecţie din cartierul Brentwood. Actorul apare şi el în imagini şi pare nevătămat.

Poliţia a anunţat că nu a făcut nicio arestare în acest caz şi, de asemenea, nu a descoperit urme de alcool sau droguri la cei implicaţi.


FOTO TMZ

Accident Arnold Schwarzenegger FOTO TMZ

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a confirmat pentru publicaţia Los Angeles Times că actorul se afla la volanul SUV-ului implicat în accident.

Una din persoanele aflate în maşinile implicate în accident a fost transportată la spital, dar nu prezintă răni care să-i pună viaţa în pericol, a mai arătat poliţia.

Un raport al poliţiei, consultat de CBS Los Angeles, spunea că şoferul SUV-ului se afla „aproape de intersecţia dintre Sunset Boulevard şi Allenford Avenue, când a avut loc o coliziune cu un Prius roşu.

Actorul nu a suferit răni şi a vorbit cu echipele de intervenţie sosite la faţa locului, dar şi cu persoana rănită, a mai precizat purtătorul de cuvânt al lui Schwarzenegger.


FOTO TMZ

Accident Arnold Schwarzenegger FOTO TMZ
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite