Actorul Colin Farrell a mărturisit ce i-a plăcut în Bucureşti: „Cele mai uimitoare cafenele!”

0
Publicat:

Celebrul actor irlandez a împărtăşit recent, într-un interviu, câteva impresii despre Bucureşti, din vremea când filma aici pentru filmul „Voyagers”.

Colin Farell a fost în Bucureşti în 2019, când a filmat "Voyagers". Foto arhivă
Colin Farell a fost în Bucureşti în 2019, când a filmat "Voyagers". Foto arhivă

Fanii români ai celebrului actor irlandez Colin Farell au avut ocazia să-l vadă pe străzile din Bucureşti în 2019, atunci când aici au avut loc o serie de filmări pentru pelicula „Voyagers” al scenaristului şi regizorului Neil Burger.

Atunci, alături de Colin Farell în capitală au fost prezenţi şi alţi actori cunoscuţi, precum Tye Sheridan, Fionn Whitehead şi Lily-Rose Depp, fiica celebrului Johnny Depp.

La cinci ani distanţă de la vizita sa în România, actorul a dezvăluit la începutul acestei luni, într-un interviu, că a fost pur şi simplu cucerit de atmosfera din cafenelele bucureştene şi că a decoperită că în capitala României există un „cult al cafelei”.

„Am făcut un film, «Voyagers», acum cinci sau şase ani. Mi-a plăcut la nebunie, pentru că eu nu beau alcool, iar în Bucureşti există un cult uriaş al cafelei. Cele mai uimitoare cafenele!... Se serveştea cafeaua pe o farfurie mică din lemn, cu linguriţe şi produse de patiserie. Am fost în al  nouălea cer plimbându-mă pe străzile din Bucureşti. Mi s-a părut un oraş frumos”, a spus Colin Farrell despre experienţa sa în Capitală.

În continuare, actorul a vorbit despre cel mai recent rol al său din serialul poliţist de televiziune „The Penguin”, care se bazează pe popularul personaj negativ din DC Comics numit „Pinguinul” şi reprezintă un spin-off al filmului din 2022 „The Batman”.

Transformarea uluitoare a cunoscutului actor Colin Farrell, care poartă un machiaj prostetic pentru rolul Oswald „Oz” Cobb, numit Pinguinul, îl face de nerecunoscut.

 „M-am privit în oglindă, am văzut ceva care se uita la mine, dar nu eram eu”, a spus celebrul actor după ce designerul serialului „The Penguin”, Mike Marino, a terminat cu machiajul. Cu excepţia mâinilor, fiecare parte a corpului său a fost transformată pentru ca artistul să poată fi cât mai credibil în rolul personajului său.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite