VIDEO Jeremy Clarkson sparge barierele vitezei la BBC Knowledge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celebrul realizator TV şi invitaţii emisiunii îşi propun să doboare recordurile de viteză. FOTO BBC
Celebrul realizator TV şi invitaţii emisiunii îşi propun să doboare recordurile de viteză. FOTO BBC

BBC Knowledge va difuza, începând cu 6 august, de la ora 22.00, emisiunea „Viteză“, prezentată de Jeremy Clarkson, realizatorul serialului de succes „Top Gear“, produs de BBC.

De această dată, Jeremy Clarkson călătoreşte în jurul lumii pentru a întâlni şoferi în deşert, schiori de viteză, piloţi de teste, paraşutişti şi astronauţi, dar şi eroi consacraţi ai vitezei, precum Michael Schumacher, Chuck Yeager şi Richard Noble.

Fie că se deplasează cu o maşină supersonică sau că navighează cu 400 km/oră într-o barcă, pasionaţii de adrenalină vor să ajungă la înălţimi şi să se deplaseze cu viteze din ce în ce mai mari. Dacă cei mai mulţi dintre noi îşi iau doza de adrenalină dintr-o tură într-un montagne russe, există şi alţii care vor mai mult. În emisiunea „Viteză“, telespectatorii vor întâlni bărbaţi şi femei care ajung dincolo de limitele aptitudinilor umane. 

În ultimii 100 de ani, omenirea a învins mai multe bariere ale vitezei decât în orice alt moment din istorie. Această producţie urmăreşte dezvoltarea unor maşini de viteză incredibile ce doboară recordurile din trecut, pentru a deveni numărul unu. 

Jeremy Clarkson călătoreşte în jurul lumii cu Michael Schumacher, Chuck Yeager şi Richard Noble

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite