Serialul „House of Cards“ va avea un al patrulea sezon. Netflix a anunţat că îl va difuza în 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kevin Spacey a fost
recompensat, în 2015, cu un Glob de Aur pentru rolul politicianului
Frank Underwood FOTO Netflix
Kevin Spacey a fost recompensat, în 2015, cu un Glob de Aur pentru rolul politicianului Frank Underwood FOTO Netflix

Serialul politic „House of Cards“ va continua cu cel de-al patrulea sezon, care va fi difuzat pe internet în 2016, au anunţat reprezentanţii platformei online Netflix, joi, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul de Twitter al acestei producţii.

Producătorii „House of Cards“, primul serial difuzat exclusiv online care a fost recompensat cu Primetime Emmy, au confirmat continuarea producţiei cu un al patrulea sezon, printr-un mesaj pe Twitter care a conţinut o frază celebră rostită de protagonistul show-ului, personajul Frank Underwood: „I will leave a legacy“.

Avându-l în distribuţie pe actorul Kevin Spacey, care îl interpretează pe abilul politician Frank Underwood, serialul „House of Cards“ a contribuit la apariţia unei noi tendinţe în ceea ce priveşte modul de vizionare a producţiilor de televiziune - favorizând, potrivit unor studii recente, vizionarea compulsivă a unor seriale -, deoarece Netflix pune la dispoziţia abonaţilor săi toate episoadele dintr-un sezon într-o singură zi, scrie Mediafax.

Această dramă politică, inspirată dintr-o carte şi o miniserie TV omonimă produsă de BBC, a avut de asemenea un impact pozitiv în ceea ce priveşte creşterea numărului de abonaţi ai platformei Netflix, potrivit reprezentanţilor acesteia.

„House of Cards“ a intrat în istoria televiziunii americane în 2013, după ce a câştigat trei premii Primetime Emmy, inclusiv unul pentru David Fincher, la categoria „cel mai bun regizor pentru un serial-dramă“.

Netflix a devenit prima companie exclusiv online care câştigă aceste premii prestigioase. Kevin Spacey şi Robin Wright au fost şi ei nominalizaţi la Primetime Emmy pentru rolurile din acest serial.

Kevin Spacey a fost recompensat, în 2015, cu un Glob de Aur pentru rolul din acest serial. Partenera sa de pe micul ecran, Robin Wright, a câştigat, la rândul său, un Glob de Aur, pentru rolul soţiei lui Frank Underwood.

Pătrunderea platformei Netflix în domeniul conţinuturilor originale şi popularitatea de care se bucură serialele sale, precum „House of Cards“ şi „Orange is the New Black“, au remodelat industria televiziunii şi felul în care consumatorii privesc producţiile de divertisment.

Gigantul american al streaming-ului, înfiinţat în 1997, care a început cu închiriere de DVD-uri, s-a implantat progresiv pe continentul american şi, din 2012, în câteva ţări din Europa - Marea Britanie, Irlanda, ţările scandinave şi Olanda. În 2014, serviciul a fost lansat în Franţa, Germania, Austria, Elveţia, Belgia şi Luxemburg.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite