Semifinala 2 Superstar. Încă trei concurente, cu un pas mai aproape de premiul de un milion de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emoţii în aşteptarea rezultatului / foto: PRO TV
Emoţii în aşteptarea rezultatului / foto: PRO TV

O nouă semifinală Superstar România, o nouă rundă de emoţii la Arenele Romane, acolo unde s-a filmat această etapă a show-ului. 8 concurenţi au urcat pe scenă, însă doar trei au mers mai departe, spre live-uri.

Opt concurenţi au urcat, pentru prima dată în cariera lor, pe celebra scenă de la Arenele Romane şi au interpretat câte două piese în faţa publicului şi a juraţilor. Încurajaţi de prezentatoarea Theo Rose şi jurizaţi de Smiley, Raluka, Carla’s Dreams şi Marius Moga, concurenţii au dat tot ce au avut mai bun pentru a prinde un loc în live-uri şi pentru a fi mai aproape de premiul uriaş de un milion de lei, care le-ar putea schimba radical viaţa.

Cine sunt cele trei concurente care merg mai departe, în live-uri

Cele trei norocoase care au primit credit din partea juriului şi o şansă imensă pentru cariera lor artistică sunt Maria Jugănaru, Romina Apostol şi Bianca Bîsceanu. Carla's Dreams i-a acordat Biancăi Bîsceanu al doilea WildCard din etapa semifinalelor, solistul motivând că tânăra are o voce aparte, care trebuie să răsune şi în etapa live-urilor.

Citiţi mai mult în click.ro

TVPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite