Oana Zăvoranu le scrie fanilor, de pe patul de spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Zăvoranu, la spital FOTO Facebook
Oana Zăvoranu, la spital FOTO Facebook

Aflată încă pe patul de spital, unde a fost transportată de urgenţă, luni seară, fiindcă a înghiţit un pumn de somnifere, Oana Zăvoranu a transmis primul său mesaj, de după incident, către prieteni, prin intermediul reţelei sociale Facebook.

Oana Zăvoranu a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a încercat să se sinucidă. Controversata vedeta TV a fost internată la Terapie Intensivă în stare critică până marţi, când a decis singură să părăsească spitalul, deşi starea de sănătate nu i se îmbunătăţise. Miercuri s-a simţit din nou rău şi a ajuns iar la Urgenţe, dar a ales un spital privat, la care este încă internată.

Mesajul Oanei Zăvoranu se adresează tuturor celor care îi sunt alături în momentele dificile pe care le trăieşte.

"Am trecut pe lângă moarte, la cinci minute de ea. Aşa mi-au spus medicii şi mi-au mai spus că acolo, sus, cineva pe care eu îl ador mă iubeşte mult! Preţuiţi fiecare moment al vieţii, pentru că firul între moarte şi viaţă e aproape invizibil. Eu nu am ştiut că am fost intubată, că au fost două salvări acasă şi mai ales că am fost patru ore în comă, menţinută doar de aparate în viaţă. Off, câte aş avea să vă spun. Deocamdată vă spun doar să aveţi mare grijă de voi, vă spun că vă iubesc rău şi că am mare nevoie de dragostea voastră", a scris Oana Zăvoranu, sâmbătă, pe Facebook.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite