Netflix a lansat primul trailer pentru noul sezon „House of Cards“: „Americanii nu ştiu ce e bine pentru ei, dar eu ştiu exact de ce au nevoie“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Netflix a lansat primul trailer pentru mult aşteptatul sezon cinci al serialului „House of Cards“, care va avea premiera la sfârşitul lunii mai, iar preşedintele Frank Underwood e mai însetat de putere ca niciodată.

Trailerul dezvăluie revenirea mai multor personaje centrale – Doug Stamper, Will Conway, Tom Yates, Catherine Durant –, dar în mod eveident cuplul Underwood atrage toată atenţia, potrivit The Independent.

„Cetăţenii americani nu ştiu ce este bine pentru ei. Eu ştiu. Eu ştiu exact de ce au nevoie“, îi spune Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey, soţiei sale Claire, portretizată de Robin Wright. 

„Sunt ca nişte copii mici, Claire. Trebuie să-i ţinem de mânuţele cu degete lipicioase şi să le curăţăm gurile murdare. Să-i învăţăm să deosebească binele de rău. Să le spunem ce să gândească, cum să simtă şi ce să-şi dorească. Ei au nevoie de ajutor chiar şi pentru a-şi proiecta cele mai nebuneşti visuri. Să-şi depăşească cele mai mari frici. Din fericire pentru ei, mă au pe mine. Te au pe tine“, mai adaugă Underwood. 

În noul sezon, care va debuta pe 30 mai după o pauză de mai bine de un an, preşedintele Frank Underwood se va lupta pentru cariera sa politică, dar şi pentru a readuce pe linia de plutire mariajul.

Intrigantul trailer îl prezintă pe Frank Underwood în centrul cursei electorale pentru a-şi păstra funcţia de preşedinte al SUA, iar pentru asta trebuie să lupte împotriva unui candidat puternic, Will Conway (Joel Kinnaman).

De asemenea, Underwood atrage atenţia la setea de putere care îl macină şi este convins că va conduce America pentru următoarele şase mandate: „Underwood 2016, 2020, 2024, 2028, 2032, 2036. O singură naţiune, Underwood.“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite