Liviu Nicolescu este noul producător general interimar al TVR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TVR a anunţat oficial că Liviu Nicolescu, şeful studiourilor centrale, este noul producător general interimar al postului public.

Până recent, producător general interimar la TVR era Titi Dincă, numit în această funcţie după suspendarea lui Cristian Zgabercea. Potrivit pagiandemedia.ro, Titi Dincă şi-ar fi încetat mandantul înainte ca fostul preşedinte-director general al SRTv, Stelian Tănase, să fie demis din funcţie de Parlament şi înlocuit de Irina Radu.

Informaţii despre preluarea poziţiei de producător general interimar al TVR de către Liviu Nicolescu circulau de mai multă vreme în presă, însă acest lucru a fost confirmat de reprezentanţii TVR luni, 2 noiembrie.

Potrivit HotNews.ro, dintre toţi şefii TVR, singurul care s-a sesizat vineri seară, privind nedifuzarea informaţiilor despre incendiul din Colectiv la televiziunea publică, a fost Liviu Nicolescu. 

TVR nu a transmis nimic pe post vineri noapte, în seara tragediei de la clubul Colectiv, cazul fiind relatat doar pe site-ul televiziunii. Postul public a început abia sâmbătă dimineaţa să difuzeze materiale despre incendiul din Colectiv, soldat cu moartea a 32 de persoane şi rănirea a altor aproximativ 150.

Amintim că ieri, 2 noiembrie, alte două persoane de la conducerea TVR au demisionat ca urmare a prostestelor apărute după ce Televiziunea Română nu a difuzat imagini în regim de breaking news privind incendiul izbucnit vineri seară în clubul Colectiv. Este vorba despre Raluca Stroe Brumariu, fosta şefă a ştirilor TVR, şi Gabriel Gherghescu, fostul director interimar de Programe.

Totodată, Irina Radu, directorul general interimar, a declarat că TVR va acoperi de-acum încolo în mod adecvat evenimentele importante, promiţând că televiziunea se va apropia de nivelul dorit de români.

Într-un comunicat la Televiziunii Publice se mai arată că TVR va putea acoperi tehnic şi editorial, în cel mai scurt timp, evenimentele de interes public major, în acest sens o procedură de tranziţie internă fiind aprobată până la numirea unui nou Consiliu de Administraţie. Actuala conducere TV spune că doreşte ca un post SRTv să se transforme în canal de ştiri. Comunicatul integral al Televiziunii Române poate fi citit aici.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite