„Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor“: va fi ales al doilea finalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălina Scărlătescu sunt cei trei chefi de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor“ FOTO Antena 1
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălina Scărlătescu sunt cei trei chefi de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor“ FOTO Antena 1

Luni, 28 aprilie, la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor“, Maria şi Ciprian se confruntă în bucătărie, în ultima probă eliminatorie, după ce Michael a adunat cel mai mare punctaj şi a mers direct în finală.

În ediţia de azi a emisiunii „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor“, Maria şi Ciprian se vor lupta pentru un loc în finală. Cei doi vor primi sarcina nu numai de a găti impecabil, ci şi de a-şi cumpăra de la piaţă ingredientele şi de a reproduce farfurii pe care le vor vedea numai în poze.

Cine sunt cei doi finalişti ai sezonului, telespectatorii Antenei 1 vor afla azi, de la ora 20:30.

Un juriu format din nu mai puţin de 20 de chefi au degustat preparatele gătite de ultimii trei concurenţi din competiţie – Maria, Michael şi Ciprian – şi au decis în urma unei probe „de semnătură“ că Michael a fost cel mai bun. Concurentul a adunat cel mai mare punctaj, a primit laude şi aprecieri din partea chefilor şi a fost anunţat de cei trei membri ai juriului – Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea – că merge direct în finală.

Emoţionat, după cum singur declară, lui Michael nu îi place să îşi exteriorizeze trăirile, dar concurentul a primit vestea cu lacrimi în ochi. Apreciat atât pentru gustul pe care a reuşit să-l dea mâncării, dar şi pentru faptul că s-a descurcat în postura de chef, Michael a fost salvat de la ultima probă eliminatorie şi merge direct în finala „Hell’s Kitchen“, care se va difuza la Antena 1 pe 4 mai, de la 20:30.

Michael FOTO Antena 1

hells kitchen/ michael pascale

Tot azi, cei trei chefi îi vor duce pe cei doi finalişti în bucătăria restaurantului Osho pentru o probă care le va testa abilităţile culinare şi îi va scoate din zona de confort a bucătăriei „Hell’s Kitchen“.

Marea finală a celui de-al doilea sezon se va difuza luni, 4 mai, de la ora 20:30. Cel mai bun dintre cei doi finalişti va pleca acasă cu recunoaşterea chef-ilor, marele premiu în valoare de 50.000 de euro şi un contract cu un restaurant de top din Capitală, Osho. În acelaşi timp, cel care se va clasa pe locul al doilea va primi un stagiu de perfecţionare profesională la un cunoscut centru gastronomic din Italia, Alma: International School of Italian Cuisine, lider mondial în educaţie culinară italiană.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite