Florin Călinescu, reacţie după un număr de bellydance de la Românii au talent: „Pregătiţi-mi transfuzii şi sânge”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Călinescu la Românii au talent FOTO captură video
Florin Călinescu la Românii au talent FOTO captură video

Florin Călinescu s-a lăsat din nou impresionat de un număr de dans al unei concurente de la Românii au talent, aceasta nefiind la prima „abatere”. Dansatoarea i-a dat palpitaţii juratului şi sezonul trecut, iar acum parcă s-a întors special să-l dea gata.

„Ok, o să vorbesc la vamă să nu se întâmple întoarcerea ta. Natasha, adu-mi aminte ce poţi să faci”, au fost primele vorbe ale lui Florin Călinescu atunci când a văzut-o pe concurentă. „Sper că vă amintiţi de mine de anul trecut, din sezonul 10”, a replicat ea, conform Click.ro

În sezonul 10, Natasha s-a pregătit cu un număr de bellydance. Mişcările sale spectaculoase i-au cucerit pe juraţi, în special însă pe Florin căruia i-a cam crescut tensiunea. Aşadar, în timp ce dansatoarea îşi făcea programul, o echipă de medici s-a alăturat mesei juriului pentru a-i lua tensiunea actorului, copleşit de ce se întâmplă pe scenă.

Amintindu-şi de moment, a spus: „Aoleu, deci cu tine am păţit-o!”. „SMURD-ul e aici, pregătit pentru tine. Doar pentru momentul ăsta au fost chemaţi”, a completat Andi Moisescu, glumind.

„Pregătiţi, transfuzii, sânge, zahăr, glucoză. Mă luaţi cu palme şi cu gheaţă. Eu sunt pregătit”, a spus şi Călinescu, în stilul său caracteristic.

Vezi pe Click.ro numărul de dans care l-a impresionat pe Florin Călinescu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite