Florin Călinescu pleacă de la ProTv. Prima reacţie din partea postului de televiziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
IFOTO Facebook
IFOTO Facebook

Florin Călinescu a anunţat duminică, pe pagina sa oficială de Facebook, că va părăsi ProTv şi, implicit, emisiunea „Românii au talent“

"Cu oarecare părere de rău, vă anunţ ca renunţ la colaboarea cu actualul manegement al PROtv. Deci, si la” Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.", a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

 În octombrie 2015, PRO TV anunţa o mutare-bombă în cadrul show-ului „Românii au talent“. Florin Călinescu îi lua locul, la masa juriului, lui Constantin Cotimanis. „Am dat concurs şi, dintre mai mulţi concurenţi, m-am mirat şi eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac şi când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitaţia ", mărturisea Florin Călinescu, la vremea respectivă.

Într-o reacţie pentru Click.ro, postul din Pache Protopopescu a anunţat că nu va comenta declaraţiile lui Călinescu şi că aceasta este o perioadă de negociere pentru membrii juriului emisiunii „Românii au Talent“.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România“, au transmis reprezentanţii PROTV

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite