Confruntarea dintre Dăncilă şi Iohannis, într-o parodie la Starea naţiei. Pătraru: „E o formă de protest faţă de anularea ideii de dezbatere electorală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii Nuami Dinescu şi Florin Constantin îi vor parodia pe candidaţii la alegerile prezidenţiale Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, într-o scenetă ce va fi difuzată în cadrul ediţiei din această seară a emisiunii „Starea naţiei“, de la Prima TV.

„Starea naţiei“ va veni în faţa telespectatorilor cu dezbaterea care a fost cerută de toată lumea: cea dintre Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis. Bineînţeles că este vorba despre o scenetă în care Nuami Dinescu o va interpreta pe Viorica Dăncilă, în timp ce Klaus Iohannis va fi interpretat de Florin Constantin, membru al grupului Distractis. Dragoş Pătraru va fi moderatorul care va fi pus la grea încercare de către cei doi. 

Telespectatorii nu trebuie să rateze abordarea plină de umor a acestei dezbateri, în emisiunea „Starea naţiei“, joi, de la ora 22.30, pe Prima TV. 

„Sigur că e trist ceea ce se întâmplă la nivelul societăţii, în aceste zile. Democraţia a fost pusă la colţ de politicieni, iar românii aplaudă punerea la colţ a democraţiei, ceea ce este mai mult decât îngrijorător. Aşadar, ceea ce ar trebui să fie doar amuzant este acum pentru noi şi o formă de protest faţă de anularea, pentru prima dată după 30 de ani, a ideii de dezbatere electorală înainte de turul al doilea. Noi continuăm să ne facem treaba, folosind uneltele umorului pentru a sancţiona derapajele, indiferent de zona din care provin ele, susţinând spiritul critic şi combătând stereotipurile de gândire. Desigur, vom face toate astea cât timp vom mai fi lăsaţi. Şi vom râde de ei până la capăt“, a declarat Dragoş Pătraru. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite