Concurenţii „MasterChef“ „şi-au gătit“ colegii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ingredientele secretu din Cutia Surprizelor au fost chiar fotografiile concurenţilor „MasterChef“ FOTO Pro TV
Ingredientele secretu din Cutia Surprizelor au fost chiar fotografiile concurenţilor „MasterChef“ FOTO Pro TV

Cutia Surprizelor i-a luat pe nepregătite pe concurenţii rămaşi în competiţia „MasterChef“, de la Pro TV, pentru că înăuntru nu au gătit vreun ingredient clasic sau exotic, ci pozele colegilor, pe care au trebuit să-i transpună în... torturi.

Prima probă, Cutia Surprizelor, a adus cu-adevărat o surpriză. „E o probă care vă va permite să vă jucaţi, să îndrăzniţi să ieşiţi din tipare“, le-a spus Patrizia participanţilor înainte ca aceştia să descopere ce ascunde cutia. În loc de ingrediente, au găsit fotografii ale colegilor lor, pe care au fost nevoiţi să şi-i imagineze sub forma unor preparat dulci. Mai exact, torturi aniversare.

„Trebuie să gătiţi în fucţie de emoţia pe care o simţiţi când vă uitaţi la fotografie“, a precizat Hădean.
„La finalul acestei probe vom afla cât de bine vă cunoaşteţi şi ce părere aveţi unul despre celălalt“, a completat FOA.

Fie că au optat pentru ciocolată, fructe, votcă sau chiar praz (pentru un concurent oltean), bucătarii amatori au avut la dispoziţie trei ore pentru a-şi „transpune“ colegii în „creaţiile“ lor. Dacă la alte probe aleg doar trei preparate din care gustă, de data aceasta chefii au încercat toate torturile.

image

Unele torturi au fost pe placul juriului, altele au fost considerate adevărate tortúri FOTO Pro TV/Facebook

La final, Ciprian a obţinut imunitatea. Acesta a avut un avantaj la următoarea probă: a ales o grupă de ingrediente cu care colegii săi să pregătească un fel principal. Dintre legume, peşte şi lactate, Ciprian a ales produsele lactate.

Pe concurenţi îi mai aştepta, însă, o surpriză. La mijlocul probei au fost schimbaţi între ei, la bancul de lucru, după cum a dorit Ciprian. Acest lucru le-a creat mari probleme unora dintre ei. Mai mult, unii concurenţi s-au prezentat cu preparatele negătite suficient (calmar crud) sau, dimpotrivă, prea gătite (caşcaval prăjit), părând că-şi sabotează colegii cărora le-au luat locul.

image

La finalul acestei probe, patru concurenţi au intrat la testul sub presiune. Iniţial, testul a părut foarte uşor: concurenţii au avut de gătit oul ochi perfect. Albuş alb, ferm, nears, gălbenuş lichid. Cu cât mai multe ouă gătite perfect, cu atât mai multe şanse de câştig au avut cei patru. 

Acest fel aparent simplu nu a fost însă prea uşor de realizat: ouăle au fost fie arse, fie crude - „cotcodăcesc la noi“, a spus FOA – aşa că multe farfurii au ajuns direct în coşul de gunoi. În urma acestui test, Anca Socoliuc a părăsit competiţia. 

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite