Video Ce spune iubita lui Marcel despre rolul acestuia pe „Insula Iubirii”: „El s-a atașat foarte mult acolo. Te atașezi și de un câine de pe stradă” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Andrei, cunoscut din emisiunea „Insula Iubirii”, și logodnica sa, Armina, au făcut recent dezvăluiri surprinzătoare într-un podcast moderat de Bursucu’. Cei doi au discutat despre perioada în care Marcel a fost ispită în Thailanda și despre relația sa cu Maria, concurenta care i-a captat atenția.

Marcel, ispita de la Insula Iubirii, virală pe internet - Foto Arhiva
Marcel, ispita de la Insula Iubirii, virală pe internet - Foto Arhiva

Marcel Andrei, cunoscut sub numele de „Maluma baby” în cadrul show-ului Insula Iubirii, este ispita care a devenit virală pe rețelele de socializare. 

Replicile sale au făcut deliciul telespectatorilor: „Hola mami, que guapa”, „Să vedem sumsetul”, „Stilul meu e mai chulo”, „Miau, Miau” și „Șain laic daimăndz in dă schai” și au fost preluate de o mulțime de persoane pe rețelele de socializare.

Fanii emisiunii au fost uimiți de latura emoțională dezvăluită de ispită, care a arătat o afecțiune profundă pentru concurenta Maria. Acesta a plâns atunci când Maria a refuzat să înceapă o relație cu el. Acum, însă, el a găsit împlinirea alături de o altă femeie și se pregătește să se căsătorească.

Într-o apariție alături de iubita sa la podcastul moderat de Bursucu’, ispita de la Insula Iubirii a făcut dezvăluiri așteptate de fani. Când Maluma de România a fost întrebat dacă a avut un rol regizat în emisiune, Armina, logodnica sa recentă, a intervenit pentru a clarifica situația. Ea a oferit detalii despre ce s-a întâmplat în Thailanda.

Armina a explicat că Marcel s-a atașat profund de Maria în timpul filmărilor, dar a subliniat că acest atașament a fost parte din rolul său de ispită.

El s-a atașat foarte mult acolo. S-a atașat de femeie aceea, fata aceea, care și-a făcut rolul de ispită pentru că e normal să te atașezi în ziua de astăzi. Și eu sunt foarte atașată de câinele meu. Te atașezi de un câine de pe stradă, da păi dacă e un om lângă tine”, a spus Armina.

Da, frumoasă comparație”, a răspuns Bursucu’.

No offense”, a continuat Armina.

Da, hai să ne oprim aici, că nu vreau să mă cert cu nimeni”, a reacționat prezentatorul, precizând: „Deci el s-a atașat de Maria. Maria o cheamă, săraca fată, Maria, așa o cheamă. N-are nici o vină. Maria nu are nici o vină, nu vrem să ne certăm”.

Ce spune Marcel despre ce s-a întâmplat pe Insulă

Întrebat dacă a jucat un rol pe „Insula Iubirii”, Marcel a spus că a „vrut să creeze o poveste” și să „fie un exemplu”.

Să înțeleagă toată lumea. Bun. Eu am intrat ca rol de ispită, da? Tot ce s-a întâmplat acolo, am vrut să … Eu mi-am dat seama că ea nu o să aibă nici o treabă cu mine și o să aibă treabă cu Alin. Am simțit chestia asta de la bun început. Dar, în schimb, eu am vrut să creez o poveste în toată treaba asta și să fie și un exemplu pentru lumea de acasă. Uite cum e să te comporți cu o femeie, cum e să faci, să nu renunți, înțelegi?”, a menționat Marcel.

Maluma de România a recunoscut că a avut și sentimente pentru Maria, altfel nu ar fi putut să se comporte așa.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite