Campania „Crede în bine“: Rockerul Hrubaru i-a învăţat pe copii ce înseamnă să fii DJ de radio VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hrubaru i-a învăţat pe micuţi semnul rockerilor adevăraţi FOTO Prima TV
Hrubaru i-a învăţat pe micuţi semnul rockerilor adevăraţi FOTO Prima TV

În cadrul campaniei „Crede în bine“, demarată de Prima TV, rockerul Cristian Hrubaru le-a explicat copiilor cum pot deveni DJ la radio.

Rockerul Hrubaru a fost gazda câtorva copii care provin din familii defavorizate în studioul Rock FM şi le-a oferit acestora o veritabilă lecţie despre muzica rock, atitudine şi radio.

Prezentatorul „Cronicii Cârcotaşilor“ s-a implicat în campania „Crede în bine“ şi le-a împărtăşit copiilor din cunoştinţele şi experienţa sa. Cei mici au păşit timizi în studiourile radio, unde au fost întâmpinaţi de Cristi, care s-a transformat în profesor de rock. 

Nu a lipsit nici lecţia despre artiştii români, dar şi despre istoria postului de radio, micuţii ascultând cu sufletul la gură poveştile lui Hrubaru. În studio, micuţii s-au jucat la butoane, au fost fascinaţi de efectele sonore şi au învăţat cum se pune muzică. Cel mai impresionaţi au fost însă când au vorbit la microfon, iar apoi şi-au auzit vocea „pe radio“. 

„Copiii sunt foarte ascultători, au fost foarte cuminţi şi cu siguranţă îi mai vreau pe aici“, a spus Cristi Hrubaru. „Am remarcat două-trei voci pe care chiar le văd în FM-ul românesc, doi dintre ei chiar au fost foarte curajoşi, din prima“. Întâlnirea cu prichindeii i-a trezit rockerului Hrubaru amintiri emoţionante despre primele sale contacte cu radioul. „Eu îmi aduc aminte că atunci când am vorbit prima oară la un microfon, a fost deranj mare în capul meu. M-a luat cu frisoane, cu ameţeli. Ăştia mici au venit, au apăsat pe butoane, au spus „ascultaţi Rock FM urmează Metallica”. Le-am văzut sclipirea aia din ochi. Le-a plăcut, sunt convins că le-a plăcut ce au văzut.“

După ce şi-au înregistrat vocile, copiii au fost învăţaţi de Hrubaru şi care este semnul rockerilor adevăraţi, iar picii au plecat de la radio cu gândul să devină DJ sau prezentatori de ştiri de radio. S-a lăsat cu hohote de râs, aplauze şi strigăte de bucurie în studioul Rock FM, iar întregul film al întâlnirii îl puteţi vedea mai sus.

„Crede în bine“ este o campanie Focus realizată cu sprijinul programului educaţional Ajungem MARI şi al Primăriei Sectorului 2. Orice noi cunoştinţe sau experienţe îi pot ajuta pe copiii care provin din medii defavorizate să îşi găsească un drum bun în viaţă. Fii voluntar în oraşul tău! Implică-te în campania „Crede în bine“ scriind pe adresa voluntar@ajungemmari.ro. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite