BRomania, de vorbă cu Viorel Dragu la „Show de seară“: „În SUA am învăţat să muncesc deştept“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vloggerul Matei Dima (30 de ani), cunoscut sub numele de BRomania, a fost invitatul celui de-al patrulea episod al emisiunii de satiră „Show de seară“ cu Viorel Dragu, difuzat de Comedy Central. Comediantul a povestit cum l-a prins „microbul“ scenei în liceu şi ce l-a învăţat perioada petrecută în SUA.

„Când eram în liceu, am intrat într-o trupă de teatru în limba franceză. Eu nu ştiam franceză. Dar era o fată la mine în clasă care mi-a zis că sunt caterincă. Eram unul din ăia în liceu. Comentam. Eram un tocilar care nici măcar n-avea note bune, un tocilar mediocru. Acolo cred că am prins eu microbul ăsta. Şi alţi microbi...“, a povestit BRomania despre cum şi-a început experienţa actoricească.

Matei Dima a studiat în Statele Unite ale Americii la Facultatea de Teatru cu specializări în actorie şi regie, iar după mai multe piese jucate şi regizate şi stand-up comedy, a obţinut o bursă la New York Film Academy unde a luat Masteratul în Regie. Vloggerul spune că s-a întors în România pentru că are o poveste de spus, dar şi că experienţa din SUA l-a ajutat în privinţa profesionalismului şi eticii muncii. 

„Am învăţat să muncesc deştept. Sau să încerc să muncesc deştept. Mulţi muncesc în direcţii greşite“, punctează BRomania. „Nu m-am urcat pe scenă în ideea că sunt eu neapărat bun, ci fiindcă vreau să ofer lumii o poveste. De-aia nu îi spun stand-up, sunt şi poveşti, este şi analiză. A fost şi o chestie de monetizare, că eu nu făceam bani din nimic în perioada aia şi ştiam că o să umplu sălile, pentru că oamenii voiau să mă cunoască“, a povestit BRomania.

image

FOTO Comedy Central

„Vio este în top 3 comedianţi preferaţi pentru mine în România. Îl urmăresc de ceva timp şi ştiu că şi el apreciază anumite videouri la mine. M-a entuziasmat ideea să am o discuţie haioasă cu el“, a declarat BRomania pentru „Adevărul“.

Întrebat la ce subiecte reacţionează cel mai bine românii care vin la show-uri de standup, vloggerul a răspuns: „Relaţiile sunt nemuritoare. Orice legat de relaţii, pentru că toţi am trecut prin experienţa asta sau măcar am încercat. La stand-up îmi place că poţi merge şi pe comparaţii cu trecutul. Lumea apreciază nişte member berries bune.“

„Show de seară“ cu Viorel Dragu poate fi urmărit în fiecare luni, de la ora 20.00, pe Comedy Central

Cel de-al doilea sezon, care a început pe 6 noiembrie, va avea şapte episoade şi unul special de Crăciun. Echipa de scenarişti şi corespondenţi care apar în emisiune este formată în continuare din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru şi Cristi Popesco. Printre invitaţi se vor număra vedete din muzică, showbiz şi media.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri