Antena 1, amendată din nou de CNA pentru „Acces Direct“ şi „Mireasa“: „Nu e posibil ca asemenea momente să fie difuzate la televizor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captur[ FOTO Acces Direct
Captur[ FOTO Acces Direct

Antena 1 a primit o nouă amendă din partea Consiliului Naţional al Audiovizulului (CNA) pentru trei momente din emisiunile „Mireasa“ şi „Acces Direct“.

Postul de televiziune va trebui să plătească 10.000 de lei, după cum a votat azi CNA, după ce au fost vizionate momente din emisiunile „Mireasa“ şi „Acces Direct“, scrie Pagina de Media. 

„Mireasa“ a fost sancţionată pentru limbaj vulgar, în ediţia difuzată pe 7 iulie 2020, în intervalul 15:08-15:16. În seara în care s-a organizat petrecerea burlăciţelor, doi dintre concurenţi, Ciprian şi Nuţu, au recreat o scenă în care îşi ironizau colegii pentru că încălcaseră regulamentul. În această scenă s-a folosit un limbaj trivial, înjurăturile nefiind ascunse în momentul difuzării.

Vulpiţa, interviu în lacrimi

Din cadrul emisiunilor „Acces Direct“, difuzate pe 13 şi 14 iulie, s-au prezentat două secvenţe. Unul a avut-o în prim-plan pe Vulpiţa, care a acordat un interviu în timp ce plângea, iar al doilea un caz a fost al unui bărbat de 24 de ani înşelat de soţia în vârstă de 19 ani.

Nicuşor Lăcătuş („înşelatul“) a intrat în emisiune prin Facebook, iar mama lui, prin telefon. Ambii au vorbit despre soţia „vinovată“, dar şi despre cum ea ar fi născut la 17 ani, când era minoră.

„Acuzata“ nu a afost în emisiune pentru a-şi spune poziţia, notează sursa citată. 

Pentru „serialul“ Vulpiţia şi Viorel s-a propus amenda pentru că s-a folosit un limbaj licenţios în timpul unor discuţii controversate între soţii Stegaru. S-au arătat, de asemenea, şi scene în care cei doi se îmbrăţişau într-un apartament sau una în care Vulpiţa plângea din cauza unor acuzaţii din partea lui Viorel pentru adulter. 

Radu Herjeu este cel care a propus amenda, iar aproape toţi membrii CNA au votat-o, singurul care a fost împotrivă fiind Radu Călin Cristea.

„Nu este posibil ca asemenea momente să fie difuzate la televizor în acel interval orar. Sunt mulţi minori care se uită atunci. Ce să înţeleagă ei când aud că o fată a făcut sex la 16 ani şi a născut la 17 ani, iar soţul o bate pentru că nu a condus bine? Nu e posibil aşa ceva“, a punctat Radu Herjeu în timpul şedinţei.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite