Andreea Bănică va prezenta un show de muzică la TVR 1. Când începe „Provocarea starurilor“ şi ce presupune noul format

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Bănică FOTO TVR
Andreea Bănică FOTO TVR

TVR 1 lansează la finalul lunii octombrie un show muzical, „Provocarea starurilor“, ce va fi prezentat de cântăreaţa Andreea Bănică (40 de ani).

Andreea Bănică va prezinta la TVR 1 competiţia muzicală  „Provocarea starurilor“, ce va avea premiera pe 27 octombrie şi va fi difuzată în fiecare sâmbătă. 

În fiecare ediţie, şase tineri talentaţi, interpreţi de muzică românească, vor trece prin câteva probe în care îşi vor dovedi calităţile vocale. Ei vor fi jurizaţi de mari interpreţi români care au lansat piese nemuritoare în ultimii 40 de ani, anunţă reprezentanţii postului public. 

Ineditul competiţiei muzicale este dat de faptul că, în fiecare ediţie, juriul se schimbă, iar concurenţi noi iau locul celor eliminaţi din echipele celor trei mentori.  

„Aşteptam de mult timp o astfel de producţie muzicală în care să mă pot implica 100%. Mă bucur mult că am fost cooptată în acest proiect şi mai ales la TVR, acolo unde visam să ajung când eram mică. Recunosc, mi s-au mai propus formate de televiziune pe care să le prezint, însă nu m-a atras nimic mai mult ca noul proiect al TVR 1. Face parte din meseria mea, eu asta fac: cânt de când aveam 4 ani şi jumătate şi mă vedeam într-un astfel de proiect muzical. Sper să ne urmăriţi sâmbătă de sâmbătă, să cântaţi alături de noi şi să trăiţi la maxim ceea ce noi vă vom transmite din platoul de televiziune: energie, veselie, poveşti cu cântec“, a declarat Andreea Bănică. 

  

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală românească. A cântat în trupele „Exotic“ şi „Blondy“, iar apoi a urmat o carieră solo, câştigând numeroase premii la festivaluri precum: Romanian Music Awards, Romanian Top Hits, MTV European Music Awards sau Balkan Music Awards.

Interpreta are experienţă şi ca prezentator al unor emisiuni de televiziune, ea fiind gazda unor programe la Antena 1 („Folclorul contraatacă“) sau la Kanal D („Papuci de vedetă“, „Bravo, ai stil!“) sau ca actriţă în seriale de comedie („Meseriaşii“, Pro TV).

Andreea Bănică căsătorită de 10 ani cu Lucian Mitrea, alături de care are doi copii: Sofia şi Noah. Recent, vedeta a făcut mărturisiri despre copilăria sa, marcată de un tată violent. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite