Alexandra Chitoşcă, soţia fotbalistului de la „Survivor 2021”: „Faimoşii vor să-l elimine pe Sebastian!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
chitosca survivor

Deşi este unul dintre cei mai noi concurenţi de la Survivor România 2021, fostul fotbalist de la FCSB Sebastian Chitoşcă s-a adaptat destul de uşor în echipa Faimoşilor. El este foarte apropiat de Zanni, cu care a legat o prietenie strânsă.

Mai nou, însă, Chitoşcă şi-a atras antipatia, dar şi criticile colegilor, care spun despre el că este manipulator. „Eu am spus din prima zi că Sebi este incredibil de fals şi incredibil de manipulator”, l-a acuzat Simona Hapciuc pe Faimos.

Alexandra, soţia lui Sebastian Chitoşcă, se teme ca atitudinea foarte vocală a fotbalistului din concurs să nu-i aducă eliminarea mai repede decât se aşteaptă. „Îl cunosc foarte bine, el a făcut fotbal la nivel de Liga 1. El ştie să se integreze foarte bine într-o echipă. El vrea să apropie echipa, nu să o dezbine. Pentru Sebi a fost un dezavantaj că a intrat mai târziu, el vrea să vorbească despre probleme, este vocal. Este genul de persoană care spune lucrurilor pe nume. Îi sare muştarul la minciuni. Acolo e punctul lui slab. E posibil ca Faimoşii să vrea să-l elimine. Am văzut că a obţinut câteva voturi. L-aş sfătui să fie mai rezervat. Prietenia lui cu Zanni e una sinceră”, a declarat Alexandra Chitoşcă, la Teo Show. 

Citeşte continuarea pe click.ro

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite