VIDEO Tudor Turcu: „Dacă asta e viziunea României asupra Eurovisionului, e naşpa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Turcu este sceptic în ceea ce priveşte prestaţia lui Cezar The Voice. FOTO Corina Cosmescu
Tudor Turcu este sceptic în ceea ce priveşte prestaţia lui Cezar The Voice. FOTO Corina Cosmescu

Interpretul piesei „Hello“ consideră că apariţia contratenorului pe scena internaţională reprezintă un risc pentru imaginea României.

„ E foarte ciudat că Cezar ne va reprezenta ţara şi cultura prin stilul său de muzică. Este o discordanţă între înfăţişarea şi vocea sa“, spune Tudor Turcu. Câştigătorul din cea de-a doua ediţie „X Factor România“ s-a clasat pe poziţia a şasea în finala naţională Eurovision, obţinând patru puncte din partea juriului şi şase puncte în urma televotului.

După cum a atras atenţia şi Ovidiu Anton, rockerul spune că sistemul de votare a fost defect. „Am prieteni şi neamuri care au vrut să mă voteze. Nu au putut şi din 11 mesaje trimite au primit confirmare abia la două. La «X Factor» am primit 100.000 de voturi într-o seară şi la Eurovision 3.000. E ceva în neregulă cu concursul ăsta“, subliniază artistul.

Cântăreţul spune că este împăcat cu modul în care a cântat. „Sunt foarte mulţumit de prestaţia mea şi a bandului, a fost exact aşa cum mi-am propus. Am ocupat un loc onorabil, dar sunt lucruri pe care nu le înţeleg“, spune interpretul piesei „Hello“.

Tudor Turcu şi bandul său. FOTO Dorin Constanda

tudor turcu eurovision foto dorin constanda

Principala sa nemulţumire este decizia juriului. „Din tot juriul, singura care a avut curajul să spună lucrurilor pe nume a fost Crina Mardare“, a zis Turcu despre cea care i-a acordat lui Cezar Ouatu nota unu. „Şi domnul George Natsis. Dacă asta e viziunea României asupra Eurovisionului, e naşpa“, subliniază rockerul. „Nu-l cunosc personal pe Cezar, dar nu este posibil ca un contratenor să cânte falset sau cu voce de cap. Alţi artişti ar fi meritat să câştige. Mă refer la Elena Cârstea, Luminiţa Anghel, FreeStay şi Electric Fence. Ei au cântat pe bune“, apreciază rockerul care a câştigat al doilea sezon de la „X Factor România“. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite