VIDEO Sting concertează în România în luna iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sting revine pentru a patra oară la noi în ţară FOTO Reuters
Sting revine pentru a patra oară la noi în ţară FOTO Reuters

Sting revine în România şi va susţine un show la Bucureşti pe 31 iulie, la Romexpo, anunţă organizatorii evenimentului, D&D East Entertainment. Aceasta este cel de-al patrulea spectaol pe care artistul britanic îl susţine la noi în ţară. În deschiderea concertului vor evolua Mike & The Mechanics şi James Walsh.

Sting revine în România cu o superproducţie din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale sale, interpretate alături de o trupă formată din cinci muzicieni. Show-ul este inclus în turneul mondial „Back to Bass“, care începe în mai, în America de Nord. În iulie, turneul ajunge în Europa, iar pe 31 iulie Sting se va afla la Bucureşti.

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti), precum şi online, de pe eventim.ro.

Preţurile biletelor sunt următoarele: Tribună/Pe scaune – 479,25 de lei, Golden Circle (promo) – 272,64 de lei, Silver Circle (promo) – 204,48 lei, Acces general (promo) – 144,84 de lei. Biletele promo vor fi valabile până la epuizarea a câte 2.000 de bilete din fiecare categorie. Ulterior, preţurile vor fi următoarele: Golden Circle – 340,8 lei, Silver Circle – 255,6 lei, Acces general – 181,05 lei.

Compozitor, interpret şi autor, Sting a devenit celebru alături de trupa Police, apoi a cunoscut succesul şi în cariera solo. A vândut aproape 100 de milioane de albume, solo şi cu formaţia Police, a câştigat 10 Premii Grammy, un Golden Globe, un Emmy şi a fost de trei ori nominalizat la Oscar. Printre hiturile lansate de-a lungul carierei de numără „Roxanne“, „Desert Rose“ şi „Englishman in New York“

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite