VIDEO Cirque du Soleil revine în România cu producţia ,,Alegria“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cirque du Soleil într-o reprezentaţie în Sydney, Australia. FOTO Getty Images
Cirque du Soleil într-o reprezentaţie în Sydney, Australia. FOTO Getty Images

Grupul Cirque du Soleil revine la Bucureşti în 2013 cu o emoţionantă producţie, denumită ,,Alegria“. Spectacolele vor avea loc pe 5, 6, 7 şi 8 septembrie, la Romexpo Bucureşti, în Pavilionul Central, informează organizatorii, Events.

Biletele vor fi disponibile pentru publicul larg din 13 decembrie, în magazinele Orange, online pe site-ul oficial al grupului Cirque du Soleil, dar şi în reţeaua Eventim. Tichetele pentru adulţi pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 110 şi 500 de lei, iar biletele pentru copii costă între 77 şi 350 de lei.

,,Alegria“ (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională de 55 de artişti şi muzicieni din 15 ţări. Spectacolul abordează un stil baroc, de operă, cu costume viu colorate şi muzică originală interpretată live.

Show-ul include acrobaţii uluitoare precum numărul ,,Trapez Sincron“, de o senzualitate dramatică, şi numărul ,,Barele Aeriene“, plin de vitalitate, unde acrobaţiile se desfăşoară la mai mult de 16 metri deasupra scenei. 

Este pentru a doua oară când celebrii artişti din Cirque du Soleil vizitează Bucureştiul. Ei au avut prima reprezentaţie în România în februarie 2012, cu spectacolul ,,Saltimbanco“.
 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite