Spike Lee a relansat videoclipul „They Don’t Care About Us“ al lui Michael Jackson, punând accent pe mişcarea „Black Lives Matter“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
black lives matter

Cineastul american Spike Lee, premiat cu Oscar pentru „BlacKkKlansman“, a relansat videoclipul „They Don’t Care About Us“ realizat pentru piesa lui Michael Jackson, punând acum accent pe mişcarea „Black Lives Matter“.

Lee, cunoscut pentru filme ca „Do The Right Thing“, „Malcolm X“ şi „Da 5 Bloods“, a prezentat noua versiune a videoclipului în timpul evenimentului „Brooklyn Loves Michael Jackson“, care a avut loc sâmbătă, când artistul ar fi împlinit 62 de ani, potrivit news.ro. 

Noul videoclip cuprinde imagini filmate în Brazilia şi într-o închisoare, la finalul anilor 1990, dar şi înregistrări din protestele cuprinse în mişcarea „Black Lives Matter“, din Spania până în Marea Britanie şi Statele Unite.

„Marile cântece protestatare nu îmbătrânesc şi nici nu îşi pierd relevanţa, pentru că lupta continuă. Din acest motiv, «They Don’t Really Care About Us» este imnul în această lume haotică, pandemică în care trăim toţi“, a transmis Lee. 

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite