Mihai Margineanu cântă pe 19 noiembrie la Hard Rock Cafe. O urnă mobilă va strânge fonduri pentru familiile victimelor incendiului de la Colectiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Mărgineanu organizează un concert pe 19 noiembrie, la Hard Rock Cafe, din Capitală. La eveniment se va găsi o urnă în care participanţii pot face donaţii pentru victimele incendiului de la Colectiv. Preţurile variază între 65 şi 70 de lei.

Joi, pe 19 noiembrie de la ora 21:30, BestMusic şi Hard Rock Cafe vă invită la un nou show cu Mihai Mărgineanu. La concert va exista o urnă mobilă unde Asociaţia BestMusic va strânge fonduri pentru fundaţia ESTUAR, fonduri care vor fi donate familiilor celor implicaţi în tragedia de la Colectiv. Urna va fi prezentă la toate concertele BestMusic atât din Hard Rock Cafe cât şi din alte locaţii.

Vino să cânţi alături de unul dintre ce mai autentici şi populari artişti români la Hard Rock Cafe şi să cânţi alături de el „Mă iubeşte femeile“, „Zariţa“, „Gore din Chitila“,„Jeana“,„Aviaţia“ sau „Melci, scoici, raci, craci“, într-un eveniment prezentat de Bestmusic.

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artişti de folk din românia, muzica sa fiind inspirată, printre altele, de folclorul urban, în timp ce piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar. Chiar şi aşa, Mihai Mărgineanu a avut întotdeauna grijă să ne capteze şi cu piesele sale. Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele stil propriu. Deşi s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, melodiile sale au avut succes la public aproape instant. Mărgineanu este cunoscut cinefililior şi prin intermediul rolului lui Ardiles pe care-l joacă în serialul de comedie „Las Fierbinţi“, serial pentru care asigură şi coloana sonoră.

Biletele pentru showul Mihai Margineanu se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:
- 70 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 65 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 65 de lei. În ziua concertului, biletele acces general vor costa 70 de lei - cu loc la masă (fumători sau nefumători) sau fără loc, în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite