IQOS susține o nouă ediție „smoke-free” a festivalului Jazz in the Park și anunță experiențe speciale pentru participanți

Publicat:

Mâine începe ediția a zecea a festivalului Jazz in the Park, iar organizatorii au anunțat deja cele 52 de trupe din 14 țări care vor concerta la Cluj-Napoca. Asaf Avidan, Avishai Cohen Quartet, Skalpel, Apifera, Mădălina Pavăl Orchestra sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenele din Parcul Etnografic, între 1 și 4 septembrie. Ediția de anul acesta, care marchează un deceniu al unuia dintre cele mai importante festivaluri europene de jazz contemporan, continuă seria edițiilor „smoke-free” ale festivalului în aer liber. Anul acesta inițiativa este susținută de IQOS, partener pentru prima dată al Jazz in the Park.

IQOS lounge @Jazz in the Park jpg

Prin acest demers, brandul IQOS și organizatorii Jazz in the Park își doresc să protejeze patrimoniul muzeal în care festivalul are loc și să le asigure celor prezenți o experiență frumoasă, în care pasiunea pentru muzică, libertatea și confortul celorlalți sunt prioritare. Astfel, de-a lungul celor patru zile de festival, utilizatorii de produse pe bază de nicotină vor putea folosi doar dispozitive care încălzesc tutunul, care nu produc fum și scrum, iar utilizatorii de produse convenționale se vor putea bucura, de asemenea, de experiența festivalului, în spațiile dedicate, amenajate în câteva zone ale parcului. Acest parteneriat vorbește despre misiunea IQOS, aceea de a construi un viitor fără fum.

IQOS lounge, un spațiu al experiențelor împreună

Pasiunea pentru jazz aduce și anul acesta mii de oameni în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. Însă experiența unui festival trece dincolo de devotamentul față de un gen muzical. Înseamnă diversitatea unei comunități ai cărei membri sunt uniți de valori precum deschiderea față de nou și față de celălalt și de respectarea diferențelor dintre oameni. Înseamnă o invitație la dialog și celebrarea unor momente împreună.

Armonia e compusă din diferențe. Cu IQOS.” este mesajul care stă la baza tuturor experiențelor din spațiul IQOS, amplasat în apropierea scenei principale a festivalului. În acest lounge, participanții la Jazz in the Park vor putea interacționa cu o serie de activări care vor face mai plăcute pauzele dintre concerte. „Căsuțe muzicale”, căști neuronale, colț foto în slow motion, DJ invitați în fiecare seară la pupitrul IQOS și posibilitatea oferită celor prezenți de a-și personalizarea dispozitivul, sunt doar câteva dintre experiențele oferite de IQOS în perioada festivalului.

Case muzicale

În fiecare seară, în IQOS lounge, festivalierii vor descoperi ce se întâmplă atunci când pui la un loc două căsuțe de patrimoniu, video-mappingul și piese muzicale din genuri complet diferite. Dialogul caselor muzicale este un spectacol audio-video al contrastelor, al stilurilor diferite care, totuși, se armonizează. Pentru că, deși se învecinează, cele două case vin din lumi muzicale și estetice diferite. Fiecare cu personalitatea și filozofia ei. Prin alternarea unor genuri muzicale antagonice – rap, raggae, muzică clasică și techno – susținută vizual de video-mappingul care animă cele două case, IQOS transmite comunității un îndemn la deschidere și acceptarea diferențelor dintre oameni. Iubitor de jazz, rap sau techno, fiecare este apreciat în comunitatea IQOS.

Utilizatorii IQOS care nu pot ajunge la festival, pot vedea live spectacolul caselor muzicale în IQOS Club, joi și vineri, de la ora 20:00, sau pot urmări noutățile de la festival pe contul de Instagram @iqos_ro.

KV IQOS x JIP JPG

Synesthesium

Un amestec de tehnologie, muzică și interacțiune umană tacită, instalația Synesthesium traduce experiența muzicală a participanților într-un dans vizual colorat și armonios. Cu ajutorul unor căști neuronale, cei 2 participanți la experiență vor putea vedea forma pe care o ia întâlnirea dintre vibrațiile lor mentale atunci când ascultă muzică. Reacția undelor cerebrale capătă formă pe ecranul instalației, iar vizualul rezultat poate deveni un suvenir tipărit sau digital, care le va aminti participanților de acest moment unic.

Experiențele în IQOS lounge sunt completate de prezența, în fiecare seară, a DJ-ilor din echipa VRTW (Iorga, Bully, Ezirk, Dubase, Ufe, Karak, Electroclown, Puiu și Socol), invitați să asigure, pe rând, de la pupitrul IQOS, coloana sonoră a serilor de festival.

În plus, cei care își doresc o altfel de amintire de la festival, vor descoperi un colț foto inspirat de instrumente muzicale, în care o cameră care filmează cu mii de cadre pe secundă le va surprinde emoția în fiecare nuanță și o va reda în slow motion.

Utilizatorii IQOS se bucură de și mai multe beneficii, printre care și personalizarea gratuită a dispozitivului cu unul dintre modelele inspirate de festival. Pe întreaga durată a festivalului, utilizatorii pot beneficia de servicii funcționale și de verificare a dispozitivului, în spațiul IQOS, pe lângă multe alte surprize pregătite de brand pentru comunitate.

IQOS vine și în sprijinul utilizatorilor de produse convenționale cărora le oferă posibilitatea de a împrumuta un dispozitiv pe care îl pot folosi pe întreaga durată a festivalului, și pe care, la finalul evenimentului, îl pot achiziționa sau îl pot returna. În felul acesta, se vor bucura de o experiență fără fum și fără scrum în mijlocul comunității.

Accesul la festivalul Jazz in the Park este permis prin achiziționarea unui bilet, iar accesul în spațiul IQOS este permis exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susținut de IQOS.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite