EXCLUSIV Primele declaraţii ale Paulei Seling, după calificarea în finala Eurovision: „Dumnezeu poate aduce România pe primul loc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula Seling şi Ovi sunt extrem de fericiţi că au reuşit să se clasifice în finala Eurovision FOTO Facebook
Paula Seling şi Ovi sunt extrem de fericiţi că au reuşit să se clasifice în finala Eurovision FOTO Facebook

Paula Seling, care, joi seară, s-a calificat alături de Ovidiu Cernăuţeanu, în finala concursului Eurovision 2014, a declarat că întreaga echipă este extrem de fericită şi i-a asigurat pe români că vor face tot ce le stă în putinţă pentru ca România să ocupe un loc pe podium.

„Suntem tare fericiţi! Am trecut de un punct greu şi acum ne pregătim să dăm tot ce avem mai bun pentru finală şi, cu ajutorul tuturor românilor, Dumnezeu poate aduce România pe locul I la Eurovision“, a declarat Paula Seling, în exclusivitate pentru „Adevărul“.

„Vă mulţumim din suflet pentru că aţi fost alături de noi la semifinală! Şi datorită vouă, prietenilor noştri de la «Adevărul», românii de pretutindeni au putut fi în legătură cu noi în toată această perioadă. V-am simţit pe toţi aproape şi asta ne-a dat încredere că miracolele se întâmplă. Suntem fericiţi că am trecut în finală, dar partea cea mai grea acum începe. Deja am plecat spre B&W Hallerne pentru o nouă rundă de repetiţii. Avem nevoie de susţinerea voastră şi sâmbătă! Fiţi alături de noi şi votaţi-ne pe 10 mai!“, a adăugat cântăreaţa.

Sâmbăta aceasta este decisivă pentru imaginea României. Putem să arătăm că suntem puternici, că avem valori şi că suntem uniţi întotdeauna Paula Seling, cântăreaţă

De asemenea, aceasta le-a mulţumit celor care au făcut posibilă calificarea României în finala ce va avea loc pe 10 mai, la Copenhaga, Danemarca, şi i-a rugat să îi susţină în continuare pentru a face o imagine cât mai bună ţării.

„Sâmbăta aceasta este decisivă pentru imaginea României. Putem să arătăm că suntem puternici, că avem valori şi că suntem uniţi întotdeauna. Vă mulţumim, dragi români, că aţi adus miracolul mai aproape, trimiţându-ne în finală! Vă iubim! Hai România!“, a mai declarat cântăreaţa, pentru „Adevărul“.

A fost superb pe scenă, iar pentru noi a fost cu totul special, miraculos, să vedem oameni din atât de multe ţări vibrând şi cântând piesa noastră Ovidiu Cernăuţeanu, cântăreţ şi compozitor

Ovi, relaxat, încrezător, a ţinut să sublinieze totuşi fiorul pe care l-a simţit în faţa publicului de la B&W Hallerne. „E fantastic să fii în faţa atâtor oameni ridicaţi în picioare, dansând, bucurându-se de muzică. Mai ales atunci când muzica este a ta. A fost superb pe scenă, iar pentru noi a fost cu totul special, miraculos, să vedem oameni din atât de multe ţări vibrând şi cântând piesa noastră - «Miracle». Competiţia continuă însă şi sâmbătă, când avem cea mai grea confruntare. Vă mulţumim că ne-aţi votat şi sperăm că v-am convins să faceţi acelaşi lucru şi sâmbătă. Fiţi alături de noi şi votaţi-ne pe 10 mai în finala Eurovision!”,  a declarat şi Ovi aseară. 

„Show-ul din această aseară ne-a ieşit cel mai bine, a fost mult mai bine decât tot ce am repetat până acum. Suntem în grafic. Abia aşteptăm să vină finala, ca să trăim «Miacolul»“, a declarat la rândul lui Ovi în exclusivitate pentru „Adevărul“.

De asemenea, la scurt timp după aflarea veştii, Paula a postat, pe contul personal de Facebook, un mesaj de mulţumire, iar răspunsurile de la fani nu au întârziat să apară.

„Mulţumim dragi români! În seara asta am simţit că putem să facem, împreună, un miracol pentru România. În seara asta am ştiut că avem alături, pe scenă, milioane de suflete care ne susţin. Sunteţi minunaţi. Vă aplaudăm cu tot sufletul“, a scris Paula pe Facebook. 

   

În conferinţa de presă organizată la Copenhaga după încheierea celei de-a doua semifinale, cei doi artişti români au fost întrebaţi dacă îşi vor apăra titlul anul viitor, în cazul în care vor câştiga finala Eurovision 2014.

„Este o plăcere să fim în finală. Dacă voi toţi o să veniţi în România în 2015, vă voi fi ghid personal, a spus Paula Seling.

Astăzi, 9 mai, Paula şi Ovi au plecat de dimineaţă la repetiţii, în această seară urmând să aibă loc unul dintre cele mai importante momente ale Eurovision 2014: repetiţia în regim de direct, în care juriile de specialitate notează evoluţiile tuturor concurenţilor din finală. Votul lor contează în proporţie de 50%, la fel ca şi votul publicului, care se va exprima mâine seară, în cadrul spectacolului televizat.

Paula Seling şi Ovi s-au calificat în finala Eurovision 2014. Reprezentanţii României au interpretat impecabil piesa „Miracle“ şi au mers în etapa următoare a competiţiei, alături de Elveţia, Slovenia, Polonia, Norvegia, Finlanda, Grecia, Malta, Belarus şi Austria.

Reprezentanţii noştri au intrat ultimii în concurs, cu numărul 15, însă au încheiat semifinala cu o prestaţie în forţă, în care partea vocală şi show-ul s-au îmbinat perfect. Cei doi cântăreţi au urcat pe scenă în timp ce publicul scanda numele Paulei.

În finala de pe 10 mai, reprezentanţii României vor urca pe scenă în prima jumătate a finalei (poziţia a şasea). Cele zece ţări calificate în urma semifinalei, au fost anunţate în ordine aleatorie, clasamentul urmând să fie făcut public imediat după finală.

În semifinale au avut drept de vot doar telespectatorii care au urmărit competiţia la televiziunile publice în ţările participante şi în ţările calificate direct în finală (Marea Britanie, Spania, Germania, Franţa, Italia şi Danemarca). Astfel, doar românii din străinătate au putut să îi voteze pe reprezentanţii României în finală, urmărind concursul la televiziunea publică din ţara în care se află.

Un număr de 37 de ţări au participat la ediţia din acest an a Eurovision. Eurovision Song Contest 2014 se desfăşoară în Copenhaga, după ce ediţia de anul trecut a concursului a fost câştigată de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa „Only Teardrops“.

 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite