CONCURS „Dărâmă zidul care ne înconjoară!” Câştigă o invitaţie dublă la concertul Roger Waters din 28 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul” şi Rock FM vă oferă şansa să faceţi parte din rândurile celor care vor să dărâme zidul. Vă propunem, astfel, să retrăiţi amintirile voastre cu muzica Pink Floyd, cum v-a influenţat trecutul, dar şi viitorul, cum v-a ajutat să spargeţi zidurile spirituale care vă înconjurau şi mai ales ce a însemnat pentru voi rock-ul celor de la Pink Floyd.

Cele mai bune poveşti şi fotografii legate de muzica şi versurile celor de la Pink Floyd vor fi publicate pe adevarul.ro, precum şi cele mai interesante comentarii postate pe site şi pe pagina noastră de Facebook.

Autorii lor vor câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre premiile oferite zilnic de „Adevărul” şi partenerii săi, începând de luni, 19 august, până vineri, 30 august:

- Volumul „Inside out. O istorie personal a Pink Floyd” de Nick Mason 

- DVD cu filmul Pink Floyd „The Wall”, în regia lui Alan Parker

- DVD Concert Pink Floyd „The Wall” - Live in Berlin 1990

- Colecţia integrală Pink Floyd, în 14 CD-uri 

Pentru cea mai populară poveste publicată pe adevarul.ro şi care strânge cele mai multe LIKE-uri şi SHARE-uri pe Facebook vom oferi marele premiu care constă într-un pachet complet (carte, DVD şi CD-uri) plus o invitaţie dublă la concertul Roger Waters, de la Bucureşti, din 28 august.   

Câştigătorul marelui premiu va fi anunţat luni, 26 august. Ceilalţi câştigători vor fi anunţaţi la finalul fiecărei zile, pe adevarul.ro, începând de luni, 19 august. 

„Dărâmă ZIDUL care ne înconjoară!”  

Chiar dacă nu eşti cel mai mare fan Pink Floyd, dar găseşti în muzică o formă de eliberare, de a dărâma ziduri şi convenţii, de a schimba atitudini şi mentalităţi, spune-ne care sunt zidurile care îţi înconjoară viaţa şi pe care îţi doreşti să le dărâmi. Trimite-ne un mesaj sau o fotografie simbolică la contact@adevarul.ro sau pe pagina de Facebook cu ce ai schimba tu în realitatea ta, în oraşul în care trăieşti sau în societatea românească. 

Vă aşteptăm poveştile, fotografiile, experienţele, trăirile personale la adresa contact@adevarul.ro, dar şi pe pagina noastră de Facebook. 

Concert Roger Waters. Tu ce ziduri vrei să dărâmi? Mesaje de la cititorii Adevărul

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite