Cele mai bizare şi amuzante momente din finala Eurovision 2017: cine este bărbatul care a dansat în fundul gol pe scenă şi sărutul nereuşit al românilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilinca a fost surprinsă de Alex cu un sărut apăsat la finalul reprezentaţiei din finala Eurovision 2017 FOTO Getty Images
Ilinca a fost surprinsă de Alex cu un sărut apăsat la finalul reprezentaţiei din finala Eurovision 2017 FOTO Getty Images

Finala Eurovision 2017 a fost marcată de o serie de momente bizare, printre care se numără cel în care un spectator care a rămas în fundul gol pe scenă. Şi reprezentanţii României au fost protagoniştii unei scene care a provocat o mulţime de glume în mediul virtual.

Pe lângă spectacolul grandios, finala Eurovision 2017, câştigată de portughezul Salvador Sobral, a fost scena unor momente cel puţin bizare. Toate momentele din finala Eurovision 2017 şi clasamentul complet

În fundul gol la Eurovision

De departe, cel mai insolit incident petrecut în finala Eurovision 2017 a fost cel în care Vitalii Sediuk, un farsor ucrainean celebru, a urcat pe scenă în timp ce câştigătoarea ediţiei trecute Jamala interpreta cel mai nou single, „I Belive In U“. Ducând pe umeri steagul Australiei, el a dansat câteva secunde în jurul interpretei, după care şi-a dat jos pantalonii, expunându-se cu spatele camerelor de luat vederi.

image

Bărbatul a fost scos de pe scenă şi a fost supus unui interogatoriu al autorităţilor, potrivit organizatorilor evenimentului. Sediuk este cunoscut pentru farse făcute unor staruri ca Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Will Smith, Kim Kardashian şi Gigi Hadid. În 2013, la gala premiilor Grammy, el a urcat pe scenă spunând că primeşte premiul în numele cântăreţei Adele, potrivit ABC.

Un sărut ratat

Şi reprezentanţii României au fost ţinta glumelor internauţilor, după ce la finalul interpretării piesei „Yodel It!“, care i-a plasat pe locul 7, Alex Florea şi-a luat prin surprindere partenera cu un sărut apăsat pe obraz, însă gestul său nu a fost întâmpinat cu prea mult entuziasm de Ilinca Băcilă.

Mulţi au făcut o comparaţie amuzantă între sărutul dintre cântăreţii din Belarus şi cel al românilor.

Celebrăm diversitatea la Eurovision 2017, dar nu prea

Un aspect controversat al ediţiei din acest an a fost alegerea prezentatorilor. Deşi sloganul Eurovision 2017 a fost „Celebrate Diversity“, gazdele au fost trei bărbaţi albi şi nici umorul acestora nu a fost apreciat. Spre exemplu, înainte de a dezvălui punctajul oferit de Marea Britanie finaliştilor, Katrina a precizat că în 1997 reuşea să câştige trofeul Eurovision, moment în care unul dintre prezentatori a început să râdă, anunţând că acela este anul în care a fost născut. 

Grimasele fabuloase ale câştigătorului Eurovision 2017

Câştigătorul Eurovision 2017, portughezul Salvador Sobral, a stârnit amuzamentul datorită reacţiilor sale inedite la fiecare punct pe care îl primea. 

image image

Dansatorul cu un cap de cal din Azerbaijan care a fost ignorat complet 

Spania, departe de restul Europei

Nici marele perdant al serii, reprezentantul Spaniei Manel Navarro, nu a scăpat de ironiile internauţilor după ce s-a clasat pe ultimul loc în finala Eurovision 2017, cu doar 5 puncte.

Moldovenii ştiu să se mişte

Şi băieţii de la Sunstroke Project, din Moldova, care s-au clasat pe locul trei cu piesa „Hey Mamma!“, s-a aflat în centrul atenţiei datorită mişcărilor de dans. 

image

Şi saxofonistul, care a mai participat la Eurovision în 2010, a strălucit. 

image image

În show-ul Italiei a fost inclusă o maimuţă dansatoare. 

image

Versurile îngrijorătoare ale reprezentanţilor Norvegiei

Care mai degrabă te făceau să pui mâna pe telefon pentru a suna la poliţie şi nu pentru a-i vota, au glumit cei de la Buzz Feed.

image

Strigătul de ajutor al Olandei.

Reprezentantul Croaţiei, Jacques Houdek, care a făcut practic un duet cu sine.  

image
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite