Cătălin Moroşanu, Ruby şi Dorian Popa au lansat videoclipul piesei „Lasă cucu-n pace“

0
0

Cătălin Moroşanu, Ruby şi Dorian Popa s-au ţinut de cuvânt şi au lansat videoclipul piesei „Lasă cucu-n pace“. Astfel, remarca „Dă-te de pe cucul meu“ şi apelativul „boss“ au fost transformate de Cătălin Moroşanu într-un hit dedicat experienţelor din jungla africană.

Cătălin Moroşanu (30 de ani) a lăsat, pentru o perioadă, ringul de K1 pentru a se lansa în industria muzicală din România, după experienţa pe care a avut-o în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici“. Moroşanu a lansat recent piesa şi videoclipul „Lasă cucu-n pace“, în colaborare cu Ruby (26 de ani) şi Dorian Popa (25 de ani), alături de care a concurat în finala show-ului de la Pro TV.

„Sunt celebru, da’ nu mă scoate de-aici, boss/ Lasă-mi cucul, cucu’ meu e plin de frici, boss/ Trec prin toate, jur că nu-mi pasă ce zici, boss/ Cu Regele junglei, eu zic să vorbeşti frumos“. Acestea sunt doar o parte din versurile piesei „Lasă cucu-n pace“, scrise de What’s Up.

„Când am ajuns la platou să filmez, am rămas fără cuvinte. Totul arăta perfect şi de poveste. Am reuşit să construim o atmosferă similară cu cea din Africa. De fapt, era ca la nebuni. Am avut la propriu, sute de kilograme de banane, un tron, o maimuţă, un papagal, şerpi, gândaci, viermi, tarantule. A fost o desfăşurare de forţe uriaşă. E un clip superb, si nu spun asta pentru că e clipul meu“, a declarat Ruby, citată de site-ul infomusic.com

Sursa de inspiraţie a melodiei lui Cătălin Moroşanu a fost „balada cucului“ pe care acesta a compus-o în timp ce încerca să scape cu bine dintr-o probă. Astfel, în timpul probei „Îngropat de viu“, Moroşanu a avut deja celebra remarcă „Dă-te de pe cucul meu“ atunci când, cuprins de teamă, a fost legat şi îngropat într-un coşciug care a fost umplut cu apă, într-o groapă plină de şobolani. „Mânca-ţi-aş inimioara ta, dă-te de pe cucul meu. E tot ce am mai de preţ. Nu te atinge, boss. Dă-te de pe cucul meu, lasă-l în pace, boss“, striga Cătălin în timp ce şobolanii mişunau pe corpul lui.

Pe lângă preţiosul cuc, Cătălin Moroşanu s-a mai remarcat în show-ul de la Pro TV şi prin apelativul „boss“, pe care îl folosea indiferent dacă vorbea de bărbaţi, de femei sau chiar de animale. La scurt timp, fanii sportivului au început să folosească apelativul în exces.

După ce a câştigat concursul de la Pro TV şi după ce a fost proclamat „Regele junglei“, Cătălin Moroşanu a hotărât, alături de Ruby şi Dorian Popa, să transforme experienţa din jungla africană într-o piesă. „Efectiv erau şobolani pe cucul meu şi începeau să roadă la cucul meu. Efectul ăla psihologic că îţi roade la prohab te disperă, frate! Şi cucul la un bărbat e cel mai de preţ lucru pe lumea asta, nu?“, a spus luptătorul de K1 despre aventurile sale. „Vă vine să credeţi că eu am cântat? Cred că am repetat de 50 de ori, frate, în aceeaşi poziţie. A trebuit să dansez, iar la un moment dat trebuia să fac playback fără muzică“, a mai povestit el ce peripeţii a avut la filmările videoclipului pentru piesa „Lasă cucu-n pace“.

„Încă de când am plecat din jungla africană, Ruby lansase un zvon cum că cei de acasă ne aşteaptă pe noi, cei 3 finalişti, cu o piesă deja scrisă despre experienţa din Africa, cu versuri ce au strânsă legătură cu povestea pe care am trăit-o în cele trei săptămâni acolo. Am fost încântaţi şi abia aşteptam să auzim despre ce e vorba, să ajungem în studio şi să înregistrăm. Proiectul suna foarte bine şi cu siguranţă ne va aminti, de fiecare dată, de momentele frumoase pe care le-am trăit în junglă. Energia pozitivă şi faptul că noi trei ne înţelegem extraordinar cred că se văd cu uşurinţă în clipul piesei «Lasă cucu-n pace», pe care Ruby, Moroşanu şi cu mine vă recomandăm să-l vizionaţi non-stop vara asta“, a mărtursit şi Dorian Popa, citat de infomusic.ro

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite