Care este cea mai bună piesă prezentată vreodată la Eurovision VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telespectatorii BBC au votat sâmbătă seara, în cadrul programului „Eurovision: Come Together“, când ar fi trebuit să aibă loc finala Eurovision 2020, cea mai bună pieasă din istoria show-ului muzical.

Programul „Eurovision: Come Together“, difuzat sâmbătă seară, când ar fi trebuit să aibă loc finala Eurovision 2020 la Rotterdam, a constat în prezentarea mai multor reprezentaţii câştigătoare de-a lungul timpului la concursul muzical.

Pe lista scurtă de 19 artişti, întocmită de experţi Eurovision, s-au aflat, între alţii, Abba, Netta, Bucks Fizz, Conchita Wurst şi Gina G.

Astfel, „Waterloo“ a grupului suedez Abba a fost votată de telespectatorii BBC drept cea mai bună piesă prezentată vreodată la Eurovision.

Grupul suedez a câştigat Eurovision în 1974, când a avut loc în Brighton (Anglia). Cântecul, care a dominat în acel an topurile britanice şi a adus celebritatea trupei, a fost vândut în aproximativ 6 milioane de copii.

Emisiunea a fost găzduită de Graham Norton.

BBC s-a alăturat, de asemenea, televiziunilor europene care au transmis „Eurovision: Europe Shine A Light”, pentru a sărbători cele 41 de cântece care ar fi trebuit să concureze anul acesta.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite