Viaţa actriţei Sylvia Kristel, starul din filmul erotic „Emmanuelle“, povestită într-un serial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sylvia Kristel
Sylvia Kristel

Un serial despre viaţa actriţei Sylvia Kristel, cunoscută din filmul erotic "Emmanuelle", este în pregătire, a anunţat unul dintre producători, francezul Marc Missonnier.

Seria de şase episoade se va axa pe autobiografia actriţei olandeze, devenită la 22 de ani fantasma a milioane de spectatori datorită filmului "Emmanuelle". 

„Sunt mândru să vă anunţ noi proiecte ale LincolnProdTV: #Sylvia adaptat după viaţa actriţei Sylvia Kristel şi scris de Bénédicte Charles şi Olivier Pouponneau", a precizat producătorul pe reţelele de socializare, scrie news.ro 

Filmul, care a cunoscut un succes internaţional, din Japonia în Statele Unite, povesteşte aventurile sexuale ale unei femei în Asia. Acesta a rămas 13 ani pe afiş pe Champs-Elysées la Paris, totalizând peste 9 milioane de intrări în Franţa.

Kristel a murit în 2012. În 2006, ea şi-a publicat biografia sub titlul "Nue".

Deja prezent pe platforma Amazon, „Emmanuelle" (1974), realizat de Just Jaeckin, este disponibil de miercuri pe Netflix. Nerecomandat persoanelor cu vârste sub 16 ani, filmul este prezentat ca unul „romantic".

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite