Se pregăteşte un nou film din seria „Rambo“, fără Sylvester Stallone în distribuţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sylvester Stallone l-a interpretat pe celebrul Rambo în cele patru filme ale francizei
Sylvester Stallone l-a interpretat pe celebrul Rambo în cele patru filme ale francizei

Un nou film din franciza de acţiune „Rambo“, a cărui distribuţie nu îl va include însă pe Sylvester Stallone, se află în pregătire la Hollywood, scrie contactmusic.com.

Starul american, în prezent în vârstă de 70 de ani, a interpretat personajul John Rambo în cele patru filme ale francizei, însă nu îşi va relua acest rol în noul proiect cinematografic, care se va intitula „Rambo: New Blood“.

Compania Millennium Films va produce acest lungmetraj şi l-a angajat pe Brooks McLaren pentru a scrie scenariul peliculei, în timp ce regizor va fi Ariel Vromen. Noul proiect se află într-o etapă incipientă de producţie şi nu sunt cunoscute deocamdată detalii despre intriga următorului film din această serie. Nu au fost anunţate data la care vor începe filmările, nici data la care pelicula va fi lansată pe marile ecrane.

Potrivit The Hollywood Reporter, compania Millennium Films a demarat un casting pentru a găsi un actor care să fie capabil să îl transforme pe John Rambo într-un personaj la fel de carismatic ca James Bond. 

John Rambo este personajul principal din romanul „First Blood“, scris de David Morrell în 1972. Cartea a fost adaptată într-un film omonim în 1982, în care Sylvester Stallone a jucat rolul unui veteran al războiului din Vietnam.

Pelicula a generat o franciză de succes, care a inclus continuările „Rambo: First Blood Part II“ (1085) şi „Rambo III“ (1988). Prima continuare a fost un succes de box office, însă următoarea a fost un eşec, iar personajul Rambo a rămas în stare latentă la Hollywood, până când Sylvester Stallone l-a readus pe marile ecrane în 2008 într-un film intitulat „Rambo“. Cele patru filme ale francizei au generat împreună încasări de peste 727,8 milioane de dolari pe plan mondial.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite