Drama erotică „Fifty Shades of Grey“ a „încătuşat“ internetul: filmul are cel mai vizionat trailer al tuturor timpurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trailerul adaptării cinematografice a bestseller-ului „Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de vicii ale Domnului Grey“ a fost vizionat de peste 100 de milioane de ori, scrie „Time“.

Trailerul dramei erotice „Fifty Shades of Grey“ nu este doar cel mai vizionat din 2014, ci şi cel mai vizionat trailer al tuturor timpurilor, conform reprezentanţilor studioului din spatele peliculei, care atribuie succesul uriaş reţelelor sociale. 

Oficialii Universal, compania din spatele filmului, spun că filmarea de două minute şi jumătate a fost vizionată de peste 100 de milioane de persoane în prima săptămână de la lansare. Numărul vizualizărilor este aproximativ acelaşi cu al exemplarelor vândute la nivel mondial de scriitoarea E.L. James, autoarea trilogiei „Fifty Shades of Grey“, scrie Deadline.com.

Pe canalul YouTube, trailerul s-a bucurat de peste 30 de milioane de vizualizări, în timp ce aproximativ 40 de milioane de persoane l-au urmărit prin intermediul paginii oficiale de Facebook  şi a contului de Twitter al cântăreţei Beyonce. Artista, care a înregistrat o variantă a cappela a melodiei „Crazy in Love“ pentru trailer, a oferit fanilor un mic teser cu doar o zi înainte ca trailerul să fie lansat.

   

Primul trailer al filmului „Fifty Shades of Grey“

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2015, „Fifty Shades of Grey“ îi are în distribuţie pe actorii Dakota Johnson, în rolul naivei Anastasia Steele, şi pe Jamie Dornan, în rolul lui Christian Grey, iubitul miliardar şi sadomasochist.

În mod surprinzător, trailerul este „cuminte“ şi doar în ultimele secunde este dezvăluit, destul de sumar, secretul perosnajului principal: înclinaţiile sadomasochiste.

„Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de umbre ale Domnului Grey“, o dramă romantică bazată pe bestseller-ul erotic omonim semnat de Erika Leonard James, va fi lansat pe data de 13 februarie 2015 şi este semnat de regizorul Sam Taylor-Johnson.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite