Ce încasări a avut în România filmul lui Tarantino, cu Pitt şi DiCaprio în rolurile principale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„A fost odată la Hollywood/ Once Upon a Time in Hollywood“, cel de-al nouălea lungmetraj regizat de Quentin Tarantino, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Filmul, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Al Pacino, Dakota Fanning şi Kurt Russell în distribuţie, a generat încasări de 905.709 lei şi a fost vizionat de 41.564 de spectatori, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia. 

La nivel global, de la debutul din 26 iulie, producţia Sony a generat încasări de 180,5 milioane de dolari.

Acţiunea lungmetrajului scris şi regizat de Quentin Tarantino are loc la finalul anilor 1960, în toiul revoluţiei hippie şi a transformării totale a Hollywoodului, şi este centrată pe un actor al cărui succes e de domeniul trecutului (DiCaprio) şi dublura lui (Pitt). Coincidenţa face ca personajul lui DiCaprio, Rick Dalton, să fie vecin cu cel interpretat de Margot Robbie - Sharon Tate - starletă şi soţia lui Roman Polanski ucisă de secta lui Charles Manson.

Este pentru prima dată când DiCaprio şi Pitt joacă împreună într-un film. „Once Upon a Time in... Hollywood“ a avut premiera mondială la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes, unde a fost inclus în competiţie.

   

Filme


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri