Liviu Avram

Liviu Avram

Redactor sef adjunct
Vezi mai multe
 • acum 26 zile
 • acum 3 luni

  Sfânta duplicitate liberală

  Cătălin Predoiu a început deja să dicteze unui sculptor anonim, dar genial, deviza mandatului său de ministru. Aceasta va sta cioplită în marmură pe soclul statuii ce-i va fi ridicată, cândva, în faţa Ministerului Justiţiei: „Nu pot reforma Justiţia decât negociind cu Mafia”. Ce să zic, mare ispravă: asta poate oricine. Chichirezul funcţiei e să reformezi Justiţia în pofida Mafiei, nu împreună cu ea.

 • acum 4 luni

  Cât de miraculos e „Miracolul AUR”

  Nu încetez să mă minunez cât de mulţi comentatori politici, pe ale căror discernământ şi acuitate mă cam bazam, s-au emoţionat după ce au citit materialul din „Libertatea” despre turneul pe care liderul AUR, George Simion, l-a făcut, a doua zi de Crăciun, prin câteva sate din Vaslui. Şi au decretat cu entuziasm: „De aia creşte AUR!” Serios?

 • acum 6 luni

  După atâtea scumpiri, o veste bună: s-au ieftinit judecătorii

  Puţină lume ştie, dar înfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) de către fosta guvernare PSD a fost şi o măsură de protecţie socială: a scăzut cuantumul şpăgii pentru magistraţi. În consecinţă, românii din categoriile defavorizate „scot mai puţini bani din buzunar” pentru a avea liber acces la Justiţie.

 • acum 9 luni
 • acum 9 luni

  Cum sprijină PSD, de fapt, guvernul Cîţu. Dovada matematică

  PSD a redactat o moţiune de cenzură, dar susţine că nu o va depune la Parlament, ca să declanşeze efectiv procedura de demitere a Guvernului Cîţu, decât după ce va strânge 234 de semnături, ca să aibă garanţia că moţiunea va trece. O exigenţă cel puţin stranie, care nu poate fi explicată decât prin faptul că PSD sprijină, din umbră, Guvernul Cîţu, cu aerul că vrea să-l demoleze. Matematica şi Constituţia ne ajută să facem demonstraţia.

 • acum 9 luni

  PNDL 3, botezat abuziv „Anghel Saligny”:  o invitaţie la furt

  Dacă m-ar chema Anghel Saligny şi aş mai fi viu, aş da în judecată Guvernul României şi aş cere daune de 50 de miliarde de lei pentru că numele şi reputaţia îmi sunt folosite pentru legitimarea unui program guvernamental de investiţii pe care, cu cerneală simpatică, scrie aşa: „Domnilor primari, aveţi liber la furat!”.

 • acum 11 luni
Vezi mai multe
Modifică Setările