Cristina Moldovan

Cristina Moldovan

Consultant
 • acum 6 ani

  Am fondat un partid politic. Uite de ce

  A fi politician ar trebui să însemne să doreşti să ajuţi comunitatea din care provii. Să ai calităţile necesare pentru a face o schimbare în bine, de lungă durată. Un politician ar trebui să fie un lider profesionist, cu integritate şi viziune pentru toţi cetăţenii pe care îi reprezintă, nu doar pentru o parte din ei.

 • acum 7 ani
 • acum 7 ani

  De ce anticipatele sunt cel mai cinic praf în ochi de care am auzit vreodată

  N-au înţeles nimic. Când am citit despre tragedia care a avut loc vinerea trecută în clubul Colectiv, am simţit furie. O erupţie de tristeţe, neputinţă şi înverşunare, strâns legată de faptul că acest incident putea fi, cu bună ştiinţă, evitat, dar nu a fost. Că a fost pură incompetenţă, corupţie sau prostie crasă, încă nu ştim. Dar fără doar şi poate incidentul putea fi evitat.

 • acum 8 ani

  După 25 de ani: Zidul invizibil care încă ne desparte de Europa

  9 noiembrie 2014: Zidul Berlinului a căzut acum 25 de ani. Un sfert de veac de libertate şi o perioadă de tranziţie pentru Europa de Est. Cum se oglindesc aceşti ani în România? Unde suntem astăzi?  Cu cât folos au fost sacrificiile părinţilor şi bunicilor noştri?

 • acum 8 ani

  Eu pentru cine votez?

  În anul trei de facultate am avut câteva materii opţionale la ASE „din afara ariei noastre curriculare”. Alegerea mea a fost politologia. În urma acestui curs am rămas cu câteva idei de bază.

 • acum 8 ani

  Cine sunt vinovaţii pentru existenţa cerşetorilor?

  Norvegia este ultima ţară din vestul Europei care a anunţat că va interzice cerşitul, la nivel local încă de anul acesta şi la nivel naţional începând cu anul următor. Dacă la început majoritatea nu dorea incriminarea cerşitului, în prezent peste 70% dintre norvegieni susţin această măsură.

 • acum 8 ani

  Dă CLICK aici! De ce SEXUL ar trebui discutat la grădiniţă

  Se dă un articol de presă în care aflăm că o profesoară de religie îi învaţă pe elevii ei despre iad, blasfemie şi avort. Se dau nişte părinţi revoltaţi de această situaţie, care fac apel la inspectorat, însă inspectoratul spune că totul e în regulă, că aceasta este o situaţie cât se poate de normală.

 • acum 9 ani

  Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie

  Relaţia cu ţara e ca relaţia cu familia: eşti conştient că nu e perfectă, dar e a ta şi o iubeşti necondiţionat. În plus, cu cât te depărtezi fizic de ea, începi să o apreciezi mai mult şi ţi se face dor chiar şi cele mai banale lucruri legate de ea. Altfel o înţelegi şi altfel o respecţi faţă de când trăiai în ea.

Vezi mai multe
Modifică Setările