Victor Ponta, despre cei din PSD: Sunt două categorii, cei care mă respectă şi „golanii de cartier”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Pro România, Victor Ponta FOTO Inquam Photos / George Calin
Preşedintele Pro România, Victor Ponta FOTO Inquam Photos / George Calin

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a avut un atac la adresa PSD-iştilor care l-au ironizat în ultima vreme. De asemenea, fostul premier le-a bătut obrazul social-democraţilor care l-au criticat pe Nicolae Bănicioiu, deputat al Pro România, pe care în trecut îl căutau să-i pună întrebări despre domeniul sănătăţii.

Într-un interviu pentru Radio Europa Liberă Victor Ponta a vorbit despre relaţia cu foştii colegi din PSD şi despre atacurile lansate de aceştia la adresa pro România, „​Sunt două categorii de membri PSD: o categorie foarte mare care mă respectă, cu care am relaţii civilizate şi o categorie mică de golani. Golani de cartier, cei care erau cei mai umili când eram şef la PSD, ei sunt cei mai agresivi. Îi ignor pe golani, golanii vin şi pleacă", a precizat Victor Ponta. De asemenea, fostul lider al PSD i-a catalogat pe unii din social-democraţi „melci” şi „moluşte”.

Preşedintele Pro România l-a criticat la rândul său pe Marcel Ciolacu, liderul PSD, despre care susţine că ar spune fiecăruia ce vrea să audă. Una dintre nemulţumirile lui Ponta e legată de faptul că social-democraţii au 

Nici de actualul preşedinte al PSD nu s-a simţit respectat şi cel mai mult îl deranjează la Marcel Ciolacu faptul că spune fiecăruia ce vrea să audă. Mai mult, Victor Ponta le-a bătut obrazul social-democraţilor care au uitat că apelau la expertiza lui Nicolae Bănicioiu, iar acum, în urma anchetei DNA. îl vorbesc de rău. 

Publicat de Adevărul Holding, la comanda PRO România, CMF 11200008.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite