Un deputat PSD trece la PNL. Parlamentarul a cerut transferul în grupul din Camera Deputaților

0
Publicat:

Deputatul George Adrian Paladi a demisionat din PSD şi a trecut la grupul parlamentar al PNL, potrivit unei informări transmise de parlamentar Biroului Permanent al Camerei Deputaților.

FOTO Camera Deputaților
FOTO Camera Deputaților

George Adrian Paladi, deputat de Brăila, ales pe listele electorale ale PSD. a informat, marţi, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că începând cu data de 9 martie îşi încetează activitatea în calitate de deputat în grupul parlamentar al PSD şi va activa în cadrul grupului parlamentar al PNL.

La începutul lunii, alți membri ai AUR și-au anunțat demisia din formațiunea politică pentru a trece în Partidul Național Liberal, printre care și coordonatorul organizației AUR Piatra Neamț. 

„Mă bucură mult faptul că tot mai multe persoane se alătura Partidului Naţional Liberal Neamţ, principala şi cea mai puternică formaţiune politică din judeţ. Sunt oameni cu expertiză politică, cu multă experienţă atât în administraţie, dar şi în mediul de afaceri. Sunt convins că pe parcurs se vor alătura şi alte persoane, din afara sferei politice, echipei PNL Neamţ, alături de care vom face performanţă", a declarat preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr.

Decizia foștilor membri AUR a fost salutată și de primarul municipiului Piatra Neamț: „Uşa PNL Piatra-Neamţ, a PNL Neamţ în general, este deschisă tuturor celor care doresc să contribuie la un proiect comun, major, de dezvoltare a Neamţului, pentru că aceasta este calea firească: responsabilitate şi viziune, nu mesaje populiste, extremiste".

De asemenea, în urmă cu câteva săptămâni și fostul co-președinte USR PLUS s-a înscris în PNL Neamț. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite