Şedinţă de campanie la PNL. Liberalii dezbat dacă preşedintele Klaus Iohannis să meargă sau nu în dezbatere cu Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PNL Alina Gorghiu a anunţat că la şedinţa pe care liderii formaţiunii o au luni seară va participa preşedintele Klaus Iohannis şi se va discuta despre strategia pentru următoarele două săptămâni. „Vom discuta planul de comunicare care include răspunsul, poziţionarea şi pe genul acesta de invitaţii referitoare la dezbateri”, a spus Gorghiu, răspunzând unei întrebări referitoare la participarea lui Klaus Iohannis la dezbateri electorale.

„În această seară, împreună cu preşedintele României Klaus Iohannis vom avea o discuţie despre ce vom face pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, cum ne pregătim pentru această campanie care începe oficial în 15 noiembrie. Vom vedea şi analizare rezultatelor din judeţele României şi cele pe diaspora- diaspora a votat opţiune covârşitoare pentru Klaus Iohannis. Aici merită felicitările colegii noştri din diaspora, electoratul în primul rând, românii care au pelcat în dispora”, a declarat, la Digi 24, Alina Gorghiu.

Aceasta a precizat că se va discuta şi despre modul în care PNL şi Klaus Iohannis vor gestiona toate evenimentele din următoarele săptămâni.

„Merită să discutăm de felul în care vom gestiona evenimentele pentru următoarele două săptămăni, cum vom face comunicarea, cum ne vom sincroniza cu activitatea Guvernului şi aşa mai departe. Vom discuta planul de comunicare care include răspunsul, poziţionarea şi pe genul acesta de invitaţii referitoare la dezbateri”, a spus Ghorghiu, răspunzând unei întrebări referitoare la participarea lui Klaus Iohannis la dezbateri electorale.

Liberalii se întrunesc, luni, de la ora 20.00, la sediul central al partidului din Bucureşti.

PSD a transmis, luni, o scrisoare către echipa de campanie a lui Klaus Iohannis în care solicită organizarea a cel puţin două dezbateri între cei doi candidaţi înaintea turului al doilea ale alegerilor prezidenţiale.

„E foarte important ca cetăţenii să poată face direct comparaţia între cei doi candidaţi şi să-l aleagă pe acela sau pe aceea care merită cu adevărat să fie preşedintele României pentru următorii cinci ani”, susţine Lia Olguţa Vasilescu, cea care semnează documentul în numele PSD.

PSD vrea ca dezbaterile să se organizeze „într-un cadru transparent şi cu moderatori imparţiali, astfel încât cei doi candidaţi să beneficieze de şanse egale”.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite