Scandal între USR şi PNL. Ce acuzaţii îşi aduc Clotilde Armand şi Sebastian Burduja

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR-PLUS),şi PNL Sector 1 sunt la cuţite. FOTO Facebook Clotilde armand
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR-PLUS),şi PNL Sector 1 sunt la cuţite. FOTO Facebook Clotilde armand

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a acuzat-o pe primăriţa sectorului 1, Clotilde Armand, că ar fi ameninţat viceprimarul PNL că-l dă afară din instituţie. Pe de altă parte, edilul a declarat că PNL şi PSD „favorizează infractorii”, acestea demonstrând că în continuare funcţionează ca şi cum ar fi în Uniunea Social-Liberală.

„Sunt pur şi simplu siderat. Nu am crezut că putem trăi asemenea momente în România anului 2021 (...)  Pentru că viceprimarul PNL, împreună cu colegii liberali, a îndrăznit să nu fie de acord cu fiecare punct de pe ordinea de zi (...) a dat buzna în biroul viceprimarului PNL, aflat în şedinţa de Consiliu, ca să anunţe consilierii acestuia că dă afară din primărie viceprimarul PNL şi staff-ul ei. Vor fi mutaţi în altă clădire şi au la dispoziţie...seara aceasta să se mute”, a scris preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

Liberalul susţine că în şedinţa de Consiliu, la punctul despre situaţia şcolilor în prag de redeschidere, adăugat pe ordinea de zi la propunerea consilierilor PNL, primarul Armand a ieşit din sală ca să scrie o postare pe Facebook.  

Anterior, Clotilde Armand a scris miercuri pe Facebook că proiectul restructurării Poliţiei Locale nu a trecut din cauza „USL Sector 1”. „Şedinţa de Consiliu Local al Sectorului 1 de astăzi, în care trebuia să discutăm despre spitale, şcoli, reforma Poliţiei locale şi despre digitalizarea ADP, a fost deturnată de consilierii PNL şi PSD, care au vrut să discutăm despre compania de salubrizare. Asta este urgenţa lor. Compania respectivă a emis fix în timpul şedinţei un comunicat de presă cum că ei nu mai presează servicii. Foarte bine, să facă ceea ce consideră. Mai există şi alte firme de salubrizare pe lumea aceasta. Dar domnii şi doamnele de la PNL+PSD nu realizează asta. Vor să plătim rapid nişte facturi emise nelegal de compania de salubrizare. Normal, e dragoste mare între consilierii PNL şi firma respectivă. De ei a fost adusă această firmă şi tot ei au semnat cel mai păgubos contract de salubritate din România”, a scris Clotilde Armand.

Proiectele privind reducerea funcţiilor de conducere în cadrul Poliţiei Locale şi digitalizarea atribuirii parcărilor de reşedinţă au fost respinse în şedinţa Consiliului Local Sector 1 de miercuri, pentru a doua oară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite