Radu Mihaiu a anunțat că dorește să candideze pentru un nou mandat de primar al Sectorului 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Mihaiu a anunțat, miercuri, că intenționează să candideze pentru un nou mandate de primar al Sectorului 2, scrie Agerpres.

Radu Mihaiu vrea un nou mandat de primar. Foto: Arhiva
Radu Mihaiu vrea un nou mandat de primar. Foto: Arhiva

„Vreau să candidez din partea USR şi din partea alianţei de dreapta unită. (...) Va exista un formalism şi pentru acest lucru, dar aş spune că în acest moment sunt cel mai bine poziţionat să candidez din partea alianţei dreapta unită. (...) Sondajele arată bine, dar suntem totuşi destul de departe de alegeri. Nu aş vrea să ne bazăm exclusiv pe sondaje. Mai este încă de făcut, cu siguranţă. (...) La cum am văzut eu evoluţia acestor sondaje şi în acest moment arată că suntem foarte bine”, a spus Radu Mihaiu, la Digi 24.

Mihaiu consideră că în cursa pentru Primăria Capitalei, cel mai bun candidat este edilul general al Bucureştiului, Nicuşor Dan.

„În acest moment, varianta cea mai bună este clar Nicuşor Dan. Din punctul meu de vedere, nu am văzut un alt candidat care să fie mai bun decât actualul primar general. Este un primar care se străduieşte să facă lucrurile care contează mai degrabă decât lucrurile de faţadă. Am văzut mai mulţi primari care fac lucruri de faţadă şi care nu fac munca de jos, aia care contează, aia care investeşte, care face oraşul să crească”, a spus Radu Mihaiu.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite