Presa locală: Mirel Palada a participat la un seminar Aikido desfăşurat la Cluj. Preşedintele Federaţiei: „Palada este o ruşine pentru Aikido-ul din România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Palada nu respectă principiile învăţate la Aikido
Mirel Palada nu respectă principiile învăţate la Aikido

Mirel Palada a participat weekendul trecut, la Cluj, la un seminar de Aikido, susţine publicaţia locală ActualdeCluj.ro. În urmă cu doar câteva zile, preşedintele Federaţiei Române de Aikido afirma că Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu, în studioul B1 TV, este "o ruşine pentru Aikido-ul din România".

Actual de Cluj relatează că în perioadă 15-17 septembrie, Fundaţia Română de Aikido Aikikai (FRAA) a invitat sensei din întreagă lume la Cluj, la un seminar de specialitate, organizaţia aniversând în acest fel 20 de ani de la înfiinţare. Au participat sute de oameni din peste 20 de ţări. Taxa a fost de 60 de euro. Actual de Cluj scrie că Palada s-a antrenat în sală Liceului cu Program Sportiv din Cluj în fiecare zi. 
 

Jurnalistul publicaţiei relatează că s-a deplasat duminică la această sală, dar că i s-a interzis complet să filmeze sau să facă fotografii în incintă.

 Ulterior, un participant la seminar i-a confirmat că Palada a fost acolo în cursul dimineţii şi s-a antrenat. "S-a antrenat în fiecare zi. Au fost ceva probleme cu organizatorii, au strâmbat din nas, dar na, până la urmă l-au lăsat să-şi vadă de treabă", ar fi spus acesta.
 
Jurnalistul a primit apoi explicaţii de la un organizator. "A primit acces pass, la fel că toată lumea. Noi le permitem tuturor să participe, indiferent că sunt începători sau avansaţi. Nu putem interzice cuiva participarea pe bază chestiunilor pe care le face în viaţă privată. Ce faci tu acasă e problemă ta. Acum nu ne apucăm să-i investigăm pe participanţi. Există un regulament pentru respectarea regulilor în sală şi nu a fost niciun incident cu Palada sau cu altcineva. Totul a decurs normal, absolut normal", a spus Irina Gaspar, PR-ul Fundaţiei Române de Aikido Aikikai. 

Dan Corneliu Ionescu, preşedintele Federaţiei Române de Aikido şi al European Aikido Confederation, spunea, joi, că gestul lui Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul Mihai Goţiu, miercuri seara, la B1 TV, este „o ruşine pentru Aikido-ul din România".

Postul de televiziune B1 TV a prezentat, vineri seară, filmul integral cu Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, în timp ce îl bate pe senatorul Mihai Goţiu, în pauza publicitară a emisiunii „Talk B1“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite