Ponta: „Mă bucur fff mult că Adrian Nastase va fi în seara aceasta alături de familia sa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase şi Victor Ponta FOTO Adevărul
Adrian Năstase şi Victor Ponta FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta şi-a exprimat bucuria pe pagina sa de Facebook faţă de decizia judecătorilor de a-l elibera pe fostul premier Adrian Năstase.

„Mă bucur fff mult că Adrian Nastase va fi în seara aceasta alături de familia sa!“, a scris Ponta pe Facebook, unde a adăugat fotografia de mai jos. 

facebook

„Lăsaţi-l în pace. Eu sigur că o să vorbesc cu el, dar faptul că va fi cu familia cred că e singurul lucru pe care şi-l doreşte foarte mult“, a adăugat Victor Ponta. 

Şi Dan Voiculescu a salutat eliberarea fostului premier şi a amintit de dictatura care se apropie de final în România. 

„Adriane, mă bucur mult pentru tine şi familia ta. O vorbă din străbuni spune: Nu-i da românului cât poate să ducă. Trăim într-o dictatură care se apropie de final şi sunt convins că după aceea vor fi multe de construit în ţara noastră“.

Şi vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, la Digi 24, că este bucuros pentru Adrian Năstase.

„ Eu, personal, sunt bucuros că Adrian Năstase vine acasă. S-a îndeplinit o procedură. Omul trebuie lăsat să ajungă acasă, să îşi vadă familia. Îi doresc să ajungă acasă, să fie alături de familie.  Din câte am înţeles, este o procedură care a fost îndeplinită. Datorită vârstei a beneficiat de reducerea pedepsei“, a spus Dragnea.

Contactată de "Adevărul", vicepreşedintele PNL şi purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Alina Gorghiu, a avut o poziţie moderată şi a subliniat că respectă decizia Justiţiei.

"PNL nu poate să spună decât că este o procedură legală şi orice condamnat poate beneficia de ea. Dacă instanţa a luat această decizie, nu putem face alte aprecieri", a spus Gorghiu.

La rândul lui, europarlamentarul Cristian Preda a scris, pe blogul personal, despre eliberarea lui Adrian Năstase, dar şi despre mesajul transmis, din închisoare, de către Relu Fenechiu.

„Cuvântul Domnului se împleteşte cu cuvintele deţinutului, iar ştiinţa (?!) produsă în închisoare reduce pedeapsa pentru corupţie.Lumea modernă are la temelie mai multe distincţii: separaţia puterilor, diviziunea muncii, desprinderea Bisericii de stat, separarea ştiinţei de magie etc.La noi, domneşte fuziunea: zborul şi mântuirea, ştiinţa şi mila, Biserica şi primăria conlucrează.Ce e separat trebuie încleiat la loc, ceea ce divizează trebuie unit, mila e mai importantă decât dreptatea.În română, politica e numele acestei prefaceri anti-moderne“, a scris Preda.

Fostul premier Adrian Năstase a fost eliberat condiţionat din închisoare. Acesta a părăsit Penitenciarul Jilava, în această seară, după ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, că fostul premier poate fi eliberat pentru că a executat o treime din pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare.

 Astfel, Năstase a părăsit închisoarea la doar 7 luni şi jumătate de la încarcerare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite