Ponta, la ultimul raliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Victor Ponta, a anunţat că e ultimul an în care mai participă la raliuri deoarece în 2012 nu va avea suficient timp liber din cauza alegerilor.

"Este ultimul raliu la care particip. Mai este o singură etapă, la Bacău, după care îi las pe alţii mai tineri şi mai buni decât mine", a mărturisit Ponta, cu puţin timp înainte de a lua startul într-o nouă etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, ce se desfăşoară până duminică la Iaşi.


Liderul social-democrat a explicat că 2012 va fi un an greu, al competiţiilor politice, motiv pentru care nu va mai avea timp să participe la întrecerile sportive. "Anul viitor e o altă etapă, mult mai puţin plăcută decât asta. Marea problemă e că dacă câştig cumva, după 2012 urmează etape şi mai rele. În politică nu-i ca la sport, nu se compară", s-a plîns liderul PSD.

UPDATE Aşii raliului îşi probează dibăcia la Râpa Galbenă, în Iaşi FOTO

În privinţa traseului pe care îl are de străbătut acum şi pe care s-a răsturnat anul trecut, Ponta se arată emoţionat, dar optimist. "Anul trecut nu am reuşit să ajung la final. Sper ca de data asta, spre deosebire de anul trecut, Cioca Boca să-mi poarte noroc. E acelaşi traseu, trec tot pe acolo. Ştiu locul foarte bine şi eu şi pilotul meu. De data asta cred că nimerim drumul. Am emoţii, o să trecem cu bine. Nu-i asta o problemă", a spus şeful social-democraţilor.

În 2010, maşina în care se afla pe postul de copilot s-a răsturnat în localitatea ieşeană Cioca Boca, dar nimeni nu a fost rănit. Tânărul care a ajuns primul la maşina răsturnată, pentru a ajuta la repunerea ei pe roţi, a primit un cadou din partea lui Victor Ponta.


La Campionatul Naţional de Raliuri de la Iaşi sunt înscrişi 50 de sportivi, printre aceştia Victor Ponta, care va fi copilotul lui Edwin Keleti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite